reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kurcze , biedna musi cierpieć... :(
a twój malutki jak tam grzeczniutki czy dalej czasem popalić... :):):)

Czasem aniołek, czasem diabełek. Nie narzekam. Teraz bawi się swoim leżakiem. Kupiliśmy mu z Fisher Price wypasiony leżaczek, to zaaferowany ogląda się w wiszącym lusterku. A leżaczek specjalny jest, że jak dziecko kopnie nóżką w dół leżaczka, włączają się odgłosy i muzyczka. A mój to biegacz z krwi i kości, macha tak nóżkami, że wciąż nam gra panel XD

Aelku przeczytałam Twój mini poradnik :-) naprawdę ciekawe rzeczy tam piszesz i pewnie wiele z nas skorzysta z Twoich rad... ;-) dziękuję w swoim i imieniu dziewczyn :* jesteś niezastąpiona :-p

A dziękować :*, gratuluje cierpliwości do czytania :-D

Ael jestes niezastapiona :* dziekuje a jaki lezaczek ma takie fajne funkcje ktory z tego fisher praisa?

To jest leżaczek z serii Kick&Play. Ma pałąk z dwiema grzechotkami i lusterkiem, prócz tego na pałąku są światełka, które świecą w rytm muzyki. Można ustawić by muzyka grała cały czas. Jest też możliwość, że muzyka i światełka włączają się gdy dziecko nóżkami uderza o panel w dole siedziska. Mamy też wibracje, które teraz mi w 5 minut uśpiły bajecznie bez mojej czy Pawła pomocy małego...o matko uwielbiam ten leżaczek!

Moja koleżanka miała taki leżaczek - bujaczek z Fisher price to jej Amelka to płakała w niebogłosy ... nie chciała na tym być i musiała to sprzedać :( ale fajnie, ze twój malutki tak sie super bawi i cieszy : )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry