reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dokładnie dzidzie nasze podobnie rosna ;-)

wiecie co zastanawiam sie co u lovki i slogam dawno ich nie było...

Ahh iwasku kochany współczujemy ;* mam nadzieje ze jutro sie uda &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka: super wieści! :)
Nalaa: śliczny brzuszek- taki mega kształtny :) niby 2 tyg a jaka różnica!
Neciuszka: nie denerwuj sie :) ja zauważyłam że im mniej się staram tym jakoś bardziej mnie M docenia :-p. Jak robię obiad przez 2 godziny to tylko wybrzydza.."Ze mogłoby byc takie i takie". Wiec bardzo rzadko robie cos wymyslnego (dla mnie wymyślne to :zupy i wszystkie obiady zajmujące wiecej czasu niż 20 min :-p).. a jak już zrobię- to nosi mnie na rękach..

ma_gdalena kącik super i jaki porządeczek. U nas rozpiździel totalny wszędzie leżą rzeczy małej bo wszystko musi być pod ręką: pampersy, chusteczki, krem jakiś kaftanik a to misiek itp..
Nala brzuszek śliczny
fifka to super Konradek mógłby jeszcze te 2 tyg poczekać :D
Ael widziałam foty Wiktorka cudowny dzieciaczek i jak szybko rośnie
Iwasku współczuje. Najgorsze jest takie czekanie ale głowa do góry. Pierwszy uśmiech Ci wszystko wynagrodzi

Ostatnia edycja:
Iwasku nie denerwuj się kochana... niestety szpitale mają taki nielad, ze szok, zero tam zdrowego rozsądku...moja siostra pracuje na izbie przyjec i jak mi czasem opowiada, ze jakis zulków z centralnego muszą przyjac i zrobic pełny panel badan, bo np. wywalil sie po pijaku a ludzi, którzy potrzebują pomocy muszą odsyłac do domu, bo nfz czegos tam nie refunduje i szpital za to nie dostanie punktów= pieniędzy... żal
dziewczyny, gdzie ja tam chudzina... mam straszne sklonnosci do tycia ale w ciąży sobie wreszcie odpusciłam i mogę jesc jak człowiek;-)

IWASKU no śmiechu warte poprostu!!!!!!!!!!! :wściekła/y: szkoda gadać :baffled: ale nie denerwuj się, na pewno z Igorkiem wszystko w porządku i nie masz czym się martwić :-) a co do tego 39 tygodnia to dla mnie bez sensu bo ja mam dopiero 38 i termin na 18.01 wg połówkowego a idę już 05.01 :baffled:

A teraz dla poprawy humoru pokaże Wam co znalazłam :-D szukałam jakiegoś pomysłu na kostium ducha albo wampira bo szwagier ma na dniach bal przebierańców w przedszkolu i teściowa mnie poprosiła żebym jej pomogła... :-p
Jak stworzyć kostium ducha na halloween. - Wykop.pl

Nala człowiek im będzie schodził na korytarzu ale bez ubezpieczenia ...sory albo limit przekroczony i niestety.
Myślałam że szpital specjalizujący się w danej problematyce nie traktuje tak ciężarnych i wie co się u nich dzieje! Widać czcze marzenia :wściekła/y:
No właśnie Ma-g , mówią co innego a później naginając do sytuacji karmią CIę innymi informacjami. A Ty powinnaś być albo alfą , omegą i wiedzieć wszystko albo...liczyć na szczęście że tym razem lekarze się nie pomylą,nie będzie za późno i wszystko będzie dobrze

Ostatnia edycja:
Iwasku tulę cię mocno... to jest właśnie nasz piepr*ony NFZ.... :confused2: Mam nadzieje ze szybko cię przyjmą... trzymam kciuki za ciebie moja droga ;*

Ewika no mógłby ale już czuję że brzuch mam obolały jak cholera... macica mocno pracuję... no ale zobaczymy jak będzie. :tak:

Ewika no ja właśnie mam wszystko w tym kąciku pod ręką, tylko po prostu póki nie ma maluszka na świecie to jest porządek a potem może wyglądać to nieco inaczej... :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry