reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja gotowałam w zeszłą środę i do dziś go jem :-D też miałam takiego smaka ale niestety mój mąż nie przepada za tą zupą więc wielki gar, który nagotowałam męczę do dziś :-p ale nie sprawia mi to większego problemu! Tylko muszę go dzisiaj skończyć bo od jutra mnie nie będzie i na pewno się już zepsuje

hej kochane pamieta mnie jeszcze ktos :P
dawno mnie nie bylo:/
wyjazdy do polski mnie rozrywaja ciagle cos do roboty :P ogolnie cos ciekawego sie dzialo?? nowe fasolki?? wszystkie zdrowe?? u mnie epidemia:/ wszyscy katar kaszel ja powoli znowu cos podlapuje :/ za 3 tyg znowu wizyta u ginia:) maluszek kopie:)

Nie taka teściówka Ci się trafiła ??
Anioł kobieta, tylko brudas i bałaganiarz, a że narazie razem mieszkamy więc jestem do niej dość negatywnie nastawiona. No i ona jest strasznie nieuczuciowa. Jestem przekonana, że jak jej dam w piątek prezent ( kupiłam jej korale z naturalnych kamieni - na prawde bardzo ładne), to usłyszę, że ona widziała w Monachium takie piękne korale w sklepie i że u nas takich się nie znajdzie, lub coś w ten deseń bo dziękuję to na bank nie usłyszę.

siemka mag pamiętają nawet ostatnio o ciebie pytały ;-)

kobiety mam okropny dzień, i jak tu pracować tylko 4 godz. na kompie, jak ja jeszcze nie jestem w połwie roboty, a już mnie pieką oczy, kręgosłup mi nawala, przecież ja to będę robiął 2 tygodnie a nie tydzień

nie wiem co sie dzisiaj działo i nie dam rady nadrobić, zaraz do domu na szczęście

lamiav to masz tak jak ja, ja dzisiaj ledwo siedzę, prawie nic nie zrobiłam bo się nie mogę na niczym skoncentrować.
grzanka ja tez nie mam nieporozumień, ale swoim zachowaniem i bałaganiarstwem mnie strasznie irytuje. Jak byśmy mieszkali oddzielnie, to do rany przyłóż bo bym nie musiała oglądać tego co ona potrafi z domem zrobić

Mag nowa fasolka przypadła naszej Sog!!!! A jak Ty się czujesz???

Kurcze od jakiejś godziny boli mnie podbrzusze tak jak na okres! Dosłownie co chwilę biegam do ubikacji sprawdzać czy aby nie ma żadnych plam! nie są to raczej żadne skurcze bo boli tak jak pisałam wyżej od godziny jednostajnie!

Ostatnia edycja:
Moja przyszła teściowa jest wspaniała, naprawde ma jednego syna i ani tyci nieporozumień nie było jak na ten moment mam nadzieje ze bedzie tak dalej :)
nie mówi nic głośno, ja rok temu też tak mówiłam, teraz żałuje tych słów, moja teściowa jest podstępna, knuje za plecami, tu słodzi a za plecami co innego, przez rodzinę uważana za święta a to...

reklama
Fifka, nie ma co zazdrościć :) już wkrótce i Ty potulisz syncia w ramionach. Ja ze swojej strony życzę, żeby cały poród odbył się szybko i pomyślnie, kiedy oboje będziecie na to gotowi :) zresztą życzę tego każdej ciężarówce :)
a starającym się, życzę z całego serducha upragnionej zdrowej ciąży :)

Ael, chodziło mi o dietę Wiktorka :) ja zamierzam rozszerzyć małej dietę ok 3,5-4 miesiąca. Na mleku modyfikowanym robi się to wcześniej. Ja już się nie mogę doczekać. Widzę po Julii, że z miła chęcią spróbowałaby nowych smaków :) ale jeszcze troszkę muszę poczekać :)

ma_gdalena, a kiedy dokładnie będą Ci wywoływać poród? już jutro kiedy się stawisz do szpitala? :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry