Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Igor na świat się nie pcha,widac wie kochany co tu się wyprawia ;-)Zresztą gdzie mu będzie lepiej jak nie u mamuuuuuni
Jeeju ja sie boję że go rozpieszczę ...:-)

to sa zdjecia z 21 tygodnia Jedne zaszły w 1 cyklu a inne po 2 latach starania się nie ma reguły :-) a stosujecie jakieś wspomagacze ? typu mierzenie temperatury, obserwacja śluzu, umiesz określić owulację itp ;-) i witamy wśród Nas..
Mineralna, a nadal masz takie przeświadczenie "szkoda,że nie jesteś chłopcem Jowitko" ?
Witam panienki a ja wczoraj nie moglam zasnac ogladalam film Sierota na HBO masakra
fifcia to juz jestes spokojniejsza niedlugo bedziesz miala w lozeczku Konradka
Mineralna malutka słodka
Kochane laseczki mam do was wielka prosbe napewno posrod was sa osoby ktore nie zdecydowaly sie komu oddac 1% przy rozliczaniu podatku wiec prosze o pomoc dla Martynki
Zobacz załącznik 422191
matrocha dziękuję
truskawica my rowniez za 2 dni zaczynamy intensywne staranka wiec za ciebie tez trzymam kciuki
Fifka lamiav dzieki za fluidki, mam nadzieje ze troszkę pomogą ;-)
Mineralna malutka sliczna
skad ja to znam... doslownie jak dzieci
soglam gratulacje!!
Aha i mam pytanie tez co do kwasu foliowego. Ja biorę Folik(0,4mg), ale obiło mi się o uszy że teraz jest zalecany dawka 0,6mg. Wiecie cos na ten temat?
Mag ja miałam to samo z tymi włosami! W pewnym momencie zaczęłam się zastanawiać czy go nie ogolićale teraz pod koniec ciąży już się wytarły
![]()

hyhyhy fifcia to Ty smarujesz tylko jak masz wrażenie?
Zobacz załącznik 422281Zobacz załącznik 422282Zobacz załącznik 422283Zobacz załącznik 422284 to sa zdjecia z 21 tygodniawklejam tylko 4 z 9 ktore dostalam
Jazz-Kaps3 - Wielkopolskie a co sadzicie o tym wozeczku??