reklama

Starania po raz pierwszy :)

o jej ja tez się poryczałam bo to dobry znak na początek roku, aż z tego wszystkiego nie pogratulowałam :zawstydzona/y:
Slogam dużo zdrówka i trzymam mocno &&&&&&&&&& za 9 miesięcy i koniecznie przesyłaj świeżutkie noworoczne fluidki

reklama
Nie napisałam o ślicznie rosnących brzuszkach!
słodkich dzieciowych ciuszkach :)
Nowych staraczek nie powitałam!
Z tej radości...zapomniałam:D:D:D:D

Juz się poprawiam i witam w naszych forumowych progach:)

Kobiałki ja mam super humor mimo przeciwności:) Czekałam 9 miesięcy poczekam i te kilka dni.
Koleżanka która miała cukrzycę i wywoływali jej poród mówiła że nie zyczy mi tego i lepiej żeby samo się zaczeło...nie wnikałam dalej bo po co :tak: Igor na świat się nie pcha,widac wie kochany co tu się wyprawia ;-)Zresztą gdzie mu będzie lepiej jak nie u mamuuuuuni :-D Jeeju ja sie boję że go rozpieszczę ...:-)

Kobietki to która przejmuje moją listę ? Nie wiem ile czasu będę miała i czy sama dam radę dokończyć. Wierszyk tez by się przydało pisać w tym roku. Z tego co pamiętam to naszej Madzi się dobrze rymowało....:-)

Ostatnia edycja:
DSC00295.jpgDSC00296.jpgDSC00297.jpgDSC00298.jpg to sa zdjecia z 21 tygodnia :) wklejam tylko 4 z 9 ktore dostalam :)

Jazz-Kaps3 - Wielkopolskie a co sadzicie o tym wozeczku??

Ostatnia edycja:
Jedne zaszły w 1 cyklu a inne po 2 latach starania się nie ma reguły :-) a stosujecie jakieś wspomagacze ? typu mierzenie temperatury, obserwacja śluzu, umiesz określić owulację itp ;-) i witamy wśród Nas..

Mineralna, a nadal masz takie przeświadczenie "szkoda,że nie jesteś chłopcem Jowitko" ?

Witam panienki a ja wczoraj nie moglam zasnac ogladalam film Sierota na HBO masakra
fifcia to juz jestes spokojniejsza niedlugo bedziesz miala w lozeczku Konradka

Mineralna malutka słodka

Kochane laseczki mam do was wielka prosbe napewno posrod was sa osoby ktore nie zdecydowaly sie komu oddac 1% przy rozliczaniu podatku wiec prosze o pomoc dla Martynki
Zobacz załącznik 422191

matrocha dziękuję
truskawica my rowniez za 2 dni zaczynamy intensywne staranka wiec za ciebie tez trzymam kciuki
Fifka lamiav dzieki za fluidki, mam nadzieje ze troszkę pomogą ;-)
Mineralna malutka sliczna

skad ja to znam... doslownie jak dzieci:-D
soglam gratulacje!!

Aha i mam pytanie tez co do kwasu foliowego. Ja biorę Folik(0,4mg), ale obiło mi się o uszy że teraz jest zalecany dawka 0,6mg. Wiecie cos na ten temat?

Magda: oczywiście że bym jej nie zamieniła na chłopczyka(az mi sie łza w oczku kreci jak to pisze)

Kwiatuszku i belka : dziękuję
\
Magenta: super na drugim zdjęciu widać :) a znasz płeć?

Była połozna miałam ochote ją uderzyc jak zaczeła mi piersi masować boże co za ból masakryczny ale mleko jak głupie tryskało a mam tak tłuste mleko że szok ale to dobrze tak mówi mama i połozna ...ale tak ogólnie bardzo fajna niedawno przychodziła do mej mamy jak mnie urodziła a teraz do mnie hehe :) super na wszystkie pytaia odpowiedziała w poniedziałek przyjdzie ponownie

mineralna nie znam jeszcze :/ bo maluszek sie chowal wogole mam go niziutko i to tez troche utrudnialo ale czuje ze idzie coraz wyzej wtedy mial 13 cm :) ale robie sie spaslak moj juz sie ze mnie nabija ze szybciej mnie przeskoczyc niz obejsc i mowi mi ze duza sie robie :P przytylam od poczatku ciazy 10 kg:P

Mag ja miałam to samo z tymi włosami! W pewnym momencie zaczęłam się zastanawiać czy go nie ogolić :-D ale teraz pod koniec ciąży już się wytarły :-p

Hahahaha ja też chciałam brzuch golić bo był owłosiony! Teraz jakos mniej ale jeszcze miesiac temu aż wstyd pokazywać :-D

hyhyhy fifcia to Ty smarujesz tylko jak masz wrażenie?

Bo mi położne i gin zabroniły smarować... powiedziały ze to obojętne czy się smaruję czy nie bo jak maja wyleźć to wylazą... Nie mogłam smarować bo masując wywoływałam skurcze... w ogóle miałam zakaz dotykania... teraz już zaczynam sobie na to pozwalać bo to daje ulgę od tego piekielnego swędzenia... a i tydzień juz jest taki ze jakbym miała rodzić to już mogę.

Śliczna kruszynka :*

A wózeczek super, choć ja nie lubię takich obracanych kółeczek z przodu. Widać ze bedzie leciutki :tak:

Mineralna jeszcze raz gratuluję ,sliczna kruszynka:-)

Mag rośnie CI maleństwo:D

Czuję się troche jak rodzina niektórych z Was. Podejrzewam że często byłyśmy pierwszymi osobami które dowiadywały się o pozytywnym teście . A teraz będą maluszki z tych nowinek! Suuuuper!
Siedze i się cieszę do monitora jak debil...która chce trochę pozytywnego nastawienia? Mam parę kilo!

reklama
images (2).jpg A proszem CIem bardzo Fifciu!!! :***

To proszę klikać do Isi...wariat zawsze poprawia humor. Zapytaj Aelka. Jak zaczniemy to godzina nie wyjęta;)
Wiktor zazwyczaj wtyka swoje 3 grosze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry