reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a ja w koncu mam chwile czasu zeby sobie usiasc przy kompie i popitolic z wami :) znalazlam wozek jaki chce:tak: widzialam na zywo i juz czekam zeby go kupic :) tylko czekam zeby sie dowiedziec co jest pod serduszkiem :) brzuszek co raz bardziej mi wywala swedzi siara mnie zalewa juz chyba od 3 tygodni maluszek kopie mnie po jajnikach i zginam sie w pol ostatnio mialam juz skurcze jakies i chwile trzymaly i puszczaly ale ginia mowi ze to normalne i bede sie powtarzac kazala brac witaminki i magnez szykuje sie teraz na badania krwi i glukozy:-(:dry: znajoma mi naszykowala ciuszki i musze tylko isc i sobie wybrac co chce bo ma blizniaki parke wiec i dla chlopca i dla dziewczynki ma pelno ubranek siora to samo

Lilly nie wiem właśnie... może jutro, może piątek! :-p wydaję mi się, że do soboty raczej nie będą czekać ale też nie wiadomo! Ja bym chciała jutro! Rach, ciach niech robią co mają robić i po bólu bo znów leżeć dzień albo dwa w szpitalu i czekać jak na skazanie to mi się nie uśmiecha :-p

no niestety nie maluszek sie tak chowal ze nic nie bylo widac chyba 30 min jezdzilam mi ginka po brzuchu obracala i nic :P wstydzioch chyba za tata bedzie syn wstydzioch brzuch mi zarosl wygladam jak malpa haha tyle mi sie wlosow pojawilo :) ogolnie czuje sie dobrze magdaleno dziekuje ze pytasz :* jak mi sie uda to wstawie wam zdiecie z usg :) tylko znajde gdzies kabel:P

Hellooooł :D
Jeeeju jak fajnie tu było wejść i czytać te nowinki!!!!!!!!!
SOG ja Ci będę gratulowała jak będziesz rodziła a teraz życzę CI z całego serducha spokojnych 9 miesięcy!!!!
Chwal się każdym kopniaczkiem! Pierwsza fasolka i taka niespodziewajaka!!!!!! Aż mi się płakać chce! :************

Magenta witaj kochana! Mówisz ze siara cię zalewa? Matko a ja nie mam nic! Nawet kropelki... :-(U nas Slogam oznajmiła ze ma fasolkę a tak poza tym to cisza. Tylko nasze ciężarówki się rozsypują jedna po drugiej :-D

Magdalena ja ci zyczę zeby maluszek jutro był na świecie ale podchodź do tego bardziej na zimno... bo jak będzie tak jak z Iwaskiem to będzie tylko złość... :zawstydzona/y:

A ja się najadłam jak świnka i mój poszedł się zdrzemnąć i jak wstanie jedziemy na zakupy :tak: brzuch mnie strasznie swędzi... ostatnio zaczęłam znowu smarować bo mam wrażenie ze zaraz mi rozstępy powyłażą...

reklama
Mag ja miałam to samo z tymi włosami! W pewnym momencie zaczęłam się zastanawiać czy go nie ogolić :-D ale teraz pod koniec ciąży już się wytarły :-p

Fifka tzn jeśli chodzi o sam poród to się nie nastawiam, ze to będzie jutro ale jeśli chodzi o przyjęcia mnie na oddział to raczej nie ulega wąt0pliwości... chociaż różne rzeczy się zdarzają!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry