reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

kochanie ael ale niecale 6 dni do nowego miesiaca wiec tyle chyba wytrzymamy bez zdjecia ;-) Ale fajowo wyglada w wannie ;-) super slodziasto:*

Za 30 dni będzie następne zdjęcie :p

Fasola a wiesz ja nie wiem czemu akurat zdjęcia daje tak późno, jakoś tak wychodzi XD

FIFKA MA JUŻ 5 CM ROZWARCIA I NADZIEJĘ, ŻE O DRUGIEJ URODZI!

reklama
no jeszcze polowa i bedzie konradek ;-)

dobranoc wyłączam lapka bedzie telefonik ;-) jak cio ;-) bo maz spac musi isc bo do pracy rano...

Ostatnia edycja:
tak cos czułam, że muszę wejść na forum
Fifka gratulacje, czekamy na foteczki Konradka, swoja drogą... jaki wielki:szok:

Ja też coś czułam i spać nie umiałam..

FIFKA!! WIELKIE ALE TO WIELKIE GRATULACJE!! :-):-):-)
i DUŻO ZDRÓWKA DLA KONRADA
I GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWYCH RODZICÓW!! :*:*:*

Fifka byłaś bardzo dzielna!! :*

Aż się poryczałam eh ;-) hormony..

fifka: gratulajce wielkie dla ciebie że tyle przetrwałaś, teraz życzęci żebyś szybko dzoła do siebie i jak najszybciej pokazała nam małego , jeszcze raz gratulacje !!!!!!!!!

reklama
Do góry