soglam
Fanka BB :)
Sog, przysługuje Cu chyba 8 tygodni wolnego, ale to musisz poczytać. Kochana ja nie wiem co Ci napisać, kiepska jestem w takie kocki. Ja raczej jestem dobra rada jak jest problem, a jak jest tragedia to mogę dac rękaw do wypłakania, ale ja płaczę w drugi :-(
Dzieki kochana. Często w takich sytuacjach słowa są zbędne bo nic nie wnoszą a wystarczy po prostu sama obecnośc i poczucie wsparcia
To jest rudna sytuacja dla wszystkich wiec ja niczego nie wymagam i nie oczekuje żadnych słów pociechy, bo i tak wiem ze jesteście ze mną i mam u was wsparcie
Lepiej napisz jak tam twój brzucho i kiedy następna wizyta co byś się za bardzo nie martwiła i mogła sprawdzić co u małej
u mnie nawet jak siedzę dłużej w jednej pozycji to brzuch twardy jak kamień i tylko leżenie pomaga.. Mi lekarz przepisał Mg 3xdziennie, luteinę i czasami jak mam długo twardy albo gdzieś wychodzę na dłużej to biorę Nospe i też w miarę jest ok. Więc może spróbuj z tym Mg i Nospą
oczywiście wiem, że żadna z Was nie robi tego specjalnie, że czasami bywa, że post się gdzieś zagubi, doskonale zdaję sobie z tego sprawę ;-) będę wpadać od czasu do czasu podczytać co się ciekawego u Was dzieje, a jakby co to parę dziewczyn ma mój nr tel... ;-) :*:*
Amelka rośnie i rośnie 
Iwasku powodzenia!!!! Trzymamy kciuki za szybkie wyzdrowienie!!
Trzy razy musiałam małego przebierać... przez co był troszkę nerwowy w nocy... jednak dla nas Huggisy są lepsze od pampersów bo są jakieś "mniejsze" a te moja szczęście takie wielkie... swoją drogą ubranek nam brakuje jak cholera... mały we wszystkim się topi... rozmiary 56 są za duże a o większych nie ma mowy.... muszę codziennie prać żeby mieć w co go przebrać...