• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jaga! ja nie narzekam, tylko wszedzie pisze ze mam sobie wybrac lekarza prowadzacego i stad wiesz mam metlik. Ot co.
Poki co teraz te 3 tygodnie musze czekac cierpliwie i sie okaze czy jest dobrze wszystko.. Nie tylko wy na mnie ryczycie ze taka pesymistka jestem, maz to juz ma mnie dosc bo ja non stop gdybam a moze cos bedzie nie tak, a moze lekarz mi czegos nie powiedzial, a moze to ze powiedzial ze teraz jest najbardziej niebezpiecnzy okres to mi cos sugerowal... WCzoraj byl wsciekly ze tak mysle i wypowiadam to na glos.

maz ma troche racji nie zamartwiaj sie na zapas bo to nie pomoze a moze wam zaszkodzic. jak by bylo cos nie tak to napewno lekarz by ci powiedzial. teraz ladnie odpoczywaj i nie mysl o glupotach tylko juz w myslach wybieraj sobie imie i kolor wozeczka;-)

reklama
i tylko brakuje na początku ale o co Ci chodzi...
:-)

jesli chodzi o wczoraj to dzisiaj rano uslyszalam ten tekscik jak go budzila do pracy... wstal dopiero o 8.00 a praca od 7.00 gdzie ok godzine dojezdza... hehe bez sniadanka pojechal i wielka obraza majestatu ze go budze do pracy :angry: dziwny ten meski gatunek czasem ale za to dzis czeka go mily dzien po powrocie wtedy i kapcie i patelnia pojda w ruch.. a co najsmieszniejsze wieczorem przychodzi jak taki slodki misiu i wyjezdza mi z tekstem kotku a gdzie jest zel do mycia a szczoteczka a podasz mi majtki hehe na to ja taka wspaniala kochana kobietka hehe:-p w kartonie ktoryms poszukaj sobie i tak dlugo szperal az w spytal to jutro to rozpakujemy wszystko hehe wiec po pracy jak wroci ja sobie obejrze filmy a on pobiega z kartonami

Po moim poscie widac juz ze 2 osoby zjebke dostaly to chyba nie jest dobrze!!!!!!
Za 2 godz ide do zrytej pani doktor i ona znow, tak niby mimochodem, podniesie mi prolaktyne!!:wściekła/y:
Ale juz w niedziele bede u swojej ginki, to mi wszystko wytlumaczy. Chyba!!! A jak nie, to juz wiecej do niej nie pojde!!!

Amalfi... Dyscyplinarka? Foch :D
Idz do tej zrytej lekarki i niech Ci powie cos madrego, zeby Cie troszke uspokoic a nie wku....
I odpoczywaj kochana bo masz duziiiooo wolnego :)

amalfi- juz dobrze dobrze....:-D ja tez cie kocham hehe;-)

ale mnie dzisiaj jajnik doprowadza do szalu uff chyba sie zbliza czas owulki ale juz hmm kurcze znowu sie cos po przestawialo czy co... dzisiaj jakas dziwna temperaturka mi wskoczyla bo 37,1 ale to chyba z nerwow wczorajszych i zle spalam w nocy

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry