Aelreda
Fanka BB :)
Jelooł
Amalfi kochana...małpo
jeszcze na mnie nawrzeszcz XD XD XD, tak mi tego brakowało XD.
Ja nie wiem, medytuj albo joguj bo ciężko normalnie z Tobą....albo wiem zajdź w ciążę! Będziesz milutka jak baranek!
BigChild Dziewczyno ogarnij się, znajdź sobie hobby, zajmij czymś swoje myśli. I po co tak "schizować"? Pomyśl, że twojemu dzieciątku może to zaszkodzić. Na wszystko jest czas. Jesteś kobietą, ze wszystkim sobie poradzisz, bo kobiety są bardzo zaradne.
Magentawidzisz trzeba było trochę faceta postawić do pionu by się teraz kajał....ale jak coś kapcia miej na podorędziu.
Madziu jak tam Twoje dzieci? To duże i to małe? Zobaczysz, że tak Cię namówię, że w ciąży będziesz jeszcze przed końcem roku.
Witam jeszcze Paluszka i Lilly i Dotkę i Jagunię moją kochaną
plotkarską lizuskę, ale mnie to się podobie Zobacz załącznik 324055
Amalfi kochana...małpo
jeszcze na mnie nawrzeszcz XD XD XD, tak mi tego brakowało XD.Ja nie wiem, medytuj albo joguj bo ciężko normalnie z Tobą....albo wiem zajdź w ciążę! Będziesz milutka jak baranek!
BigChild Dziewczyno ogarnij się, znajdź sobie hobby, zajmij czymś swoje myśli. I po co tak "schizować"? Pomyśl, że twojemu dzieciątku może to zaszkodzić. Na wszystko jest czas. Jesteś kobietą, ze wszystkim sobie poradzisz, bo kobiety są bardzo zaradne.
Magentawidzisz trzeba było trochę faceta postawić do pionu by się teraz kajał....ale jak coś kapcia miej na podorędziu.
Madziu jak tam Twoje dzieci? To duże i to małe? Zobaczysz, że tak Cię namówię, że w ciąży będziesz jeszcze przed końcem roku.

Witam jeszcze Paluszka i Lilly i Dotkę i Jagunię moją kochaną
plotkarską lizuskę, ale mnie to się podobie Zobacz załącznik 324055
a potem zajadac wszytsko po trochu