• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jelooł

Amalfi kochana...małpo :-D jeszcze na mnie nawrzeszcz XD XD XD, tak mi tego brakowało XD.
Ja nie wiem, medytuj albo joguj bo ciężko normalnie z Tobą....albo wiem zajdź w ciążę! Będziesz milutka jak baranek!

BigChild Dziewczyno ogarnij się, znajdź sobie hobby, zajmij czymś swoje myśli. I po co tak "schizować"? Pomyśl, że twojemu dzieciątku może to zaszkodzić. Na wszystko jest czas. Jesteś kobietą, ze wszystkim sobie poradzisz, bo kobiety są bardzo zaradne.

Magentawidzisz trzeba było trochę faceta postawić do pionu by się teraz kajał....ale jak coś kapcia miej na podorędziu.

Madziu jak tam Twoje dzieci? To duże i to małe? Zobaczysz, że tak Cię namówię, że w ciąży będziesz jeszcze przed końcem roku. :-p

Witam jeszcze Paluszka i Lilly i Dotkę i Jagunię moją kochaną :-D plotkarską lizuskę, ale mnie to się podobie Zobacz załącznik 324055

reklama
no i juz po zakupach :-) dzis mam ochote na krupniczek wiec robie hehe na obiadek i ciacho tez pieke bo mi ochote wczoraj zrobilyscie ale ja robie murzynka:p i salatke z ryzu i piersiatek mniam mniam dzis spedze pol dnia w garach ale uwielbiam gotowac:tak: a potem zajadac wszytsko po trochu

AeIreda kapcia mam pod reka dzis bedzie skomlal jak z pracy wroci bo ja nie mam dzis czasu na odpakowywanie kartonikow bo siedze w kuchni nad garami wiec ma problem oj musze bardziej pazurki na ostrzyc bo chlopiec zaczyna mi tu za duzo zadzic wiec ale juz do parteru ja mam miekie serce ale i twarda d*** wiec nie bedzie mu latwo mnie dzis udobruchac ale obiad zrobie bo kurcze mam ochote na krupnik wiec skoro gotuje to i dla niego tez cos zostanie:-D

Ostatnia edycja:
Ael aż mi się zatęskniło za Tobą ;)
Duże dziecko ( mój) w pracy średnie dziecko chrapie za drzwiami a to najmniejsze śpi mi w nogach :-)

Magenta prawidłowo, trzymaj tego kapcia przy sobie....ale wiesz....lepszy byłby chodak!!!!

Oj Madziu, też się stęskniłam za Tobą :-)
Obściskaj ode mnie te mniejsze dzieciątka, a to duże kopa ode mnie w duupę!

A ja sie nudze w pracy. Wiecie moze ta moja myslowa to wlasnie z niedoboru pracy i obowiazkow. Tylko siedze i czytam o problemach itp.
Zrobie sobie dzis ogorkowa, choc nigdy nie robilam, ale mam takiego smaka :) Zna ktos dobry przepis? Oczywiscie przecier ogorkowy kupie, zebym nie musiala trzec ogorkow. To chyba tylko wywar rosolkowy do tego przeciez i do tego ziemniaczki?

Magenta prawidłowo, trzymaj tego kapcia przy sobie....ale wiesz....lepszy byłby chodak!!!!

Oj Madziu, też się stęskniłam za Tobą :-)
eee ... tam chodak jak juz to konkretne szpilki odrazu z dziura w glowie to mu glupie pomysly ulotnia sie z glowy nie powiem ze z mozgu no bo bym go zawstydzila:-D bo przeciez on nie ma hahaahaha:-D (sam tak czasem twierdzi)

Big tak :) chyba ,że wolisz zamiast ziemniaków ryż albo grzanki :) bo tak tez ludziska jadają :) najpierw robisz rosołek :) a potem dodajesz przecier ogórkowy :)

Big to zajmij się pracą a o problemach nie myśl!
No to masz przecier, wywar sobie możesz z indyka zrobić, będzie delikatniejszy, trochę warzywek i taki naturalny będzie najlepszy, bez żadnych ulepszaczy.

Big tak :) chyba ,że wolisz zamiast ziemniaków ryż albo grzanki :) bo tak tez ludziska jadają :) najpierw robisz rosołek :) a potem dodajesz przecier ogórkowy :)
W taki sposób można też pomidorową zrobić :P
Może być nawet groszek ptysiowy, albo jak czasem mój tatko robi kluski lane.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry