• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej hej ja jeszcze nie wyszlam, a wy juz krzyzyk na mnie stawiacie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bede krzyczec jak wroce, a od jutra wieczorami tylko bo po pracy, wiec dam wam troche luzu w dzien!!! Cieszcie sie wiec!!
magenta a ktory dc masz teraz, prowadzisz wykres???
Jak macie wykresy wklejajcie co jakis czas

reklama
magda pojecia nie mam, ale moja kumpela leczy sie na pecherz jakies grzyby i cholera wie co jesszcze i wniosek z tego taki ze nie zachodzi bo ciagle ja tam boli wiec nie bzykaja sie wcale prawie, to niby jak ma zajsc heheheheheh!!!!!!????????
bigchild ja ją tam chyba dzis zatluke, a jak zobacze dalej ten pecherzyk to przysiegam ze ktos zginie!!!!!!!

magenta a ktory dc masz teraz, prowadzisz wykres???
Jak macie wykresy wklejajcie co jakis czas
ja mam 8dc dzisiaj prowadze wykres

haha wiedzialam wczoraj pisalyscie ze u was pada deszcz wieje dzis ta pogoda jest u mnie a ja musze isc na zakupy ale mi sie nie chce :wściekła/y:

To za pare dni wklej wykres bedzie juz cos widac na nim ciekawego
no mam nadzieje tylko skoro jajniki mnie bola a sluz hmm jeszcze nie ten bo nie ciagnie sie jeszcze szyjka jeszcze nie na tym poziomie co powinna i zamknieta ale mieknie no chyba ze nie umiem jej badac haha ale zobaczymy moze owulka sie spozni albo wcale jej nie bedzie... juz sama nie wiem w zeszlym miesiacu mialam ja szybko bo w 8-9 dc i przez to okres dostalam wczesniej

no to ci sie wydluzyl cykl, moim zdaniem lepiej jest miec owulke tak ok 14dc bo wtedy jest tak ksiazkowo itd i cykl trwa ok 28dni wtedy i jest git, a szyjka otworzy sie wtedy kiedy powinna ty sie o to nie boj, z doswiadczenia wiem ze szyjka sie otwiera nawet jak sie nie jajeczkuje, wiec o to czy sie otworzy to sie nie boj!!! I sluz tez sie pojawi!!! A wykres nam zapodaj za jakis czas

napewno zapodam kochnane ale jak bede w polsce to chyba pojde do gienie go znowu pognebic bo juz troche dlugo trwaja te staranki i wciaz nic moze poprostu jajniki mnie bola ale pecherzyki nie sa dobre albo cos i przez to nie moge zaciazyc moze tez monitoring bym mi sie przydal co mowicie??

zaraz do was wracam tylko do sklepu skocze po zakupy hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry