Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
slodziak!!! ojoj...ale jakie usmieszkki strzela...:-)
Dziewczyny pomocy!!! Spowiadać mi się tutaj która brała duphaston i bromergon :-)
bylas w koncu na wizycie...no to pieknie! to juz mnie bardzo cieszy kochana...ja bralam i bromka i dupka biore caly czas :-)Kochane, więc napiszę od początku… byłam dziś u gin. oprócz prolaktyny wszystko u mnie gra i buczy :-) gin. stwierdziła więc, że zaatakujemy na dwie strony i tak: mam brać bromergon ½ tabl. dwa razy dziennie, i duphaston 1 raz dziennie od 14- 25 dnia cyklu. Teraz moje pytanie i wątpliwości…. Co jest na co? Czy pomaga? I czy dzięki temu mam większą szansę na ciążę? :-) Bo jeśli przez około 3 m-ce nie zajdę w ciążę to czeka mnie por. bezpłodności :-( a tak się tego boję, nie chcę!!! :-(

i nie łudź się już niedługo i my będziemy rzygały po kątach

nie ukrywam, że czekałam też za Tobą, żebyś mi powiedziała coś po tych lekach
dziękuję :-**** dobrze pamiętasz :-) moja prolaktyna to: 64,32 ng/ml, moja gin. też mnie przestrzegała właśnie, żeby po tabsie sobie poleżeć, bo cuda mogą się dziać
ale mam nadzieję, że jakoś przeżyję ten pierwszy wstrząs ;-) z duphastonem to ciekawe, bo ja w ulotce wyczytałam, że nie blokuje owulacji…
mi o się wydaje, że moja owu jest ok. 15/16 dnia cyklu, to może od tych dni brać go sobie… no, ale zwrócę uwagę jak to z tym jest :-) TSH- mówiła, że bardzo w normie, tak samo jak progesteron :-) więc kamień spadł mi z serduszka
kurczę mówię Ci, mam nową siłę po tej wizycie :-) A u Ciebie jak badania? :-***

Oooo właśnie… dobrze, że poruszyłaś ten temat ile brać te leki na prol. np. jak przez miesiąc się ją zbije, to po zaprzestaniu brania leków nie skoczy znów do góry? Starczy na jakiś czas?
Zobaczymy ile mi to zajmie :-) Przyznaje, nie wiem gdzie to o dupku czytałam
taki dziś mam zamęt w głowie, że nie mogę znaleźć gdzież to widziałam, ale nie będę podważać wiedzy profesorka :-) może jednak przesunę sobie go ze dwa dni później i już :-) Cieszę się strasznie, że Ci się normuje wszystko :-) i oczywiście trzymam kciukasy &&&& za to ostatnie badanie :-) na pewno będzie dobrze :-) WIERZĘ W NAS :-)