Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uff teraz tak więc czuję się spokojniejsza mając Cię na FB ;-) ale czasami dziwnie i tak jakoś smutna tutaj bez Ciebie.. Jak tam nasz Mały przystojniak?
Ael umarłam jak zobaczyłam to zdjęcie Wiktorka. Uwielbiam je![]()

Przysięgam zaraz małego zapakuję w autobus z małym i pojadę do mojej mamy... wrócę jutro jak ochłonę...
Fifka musiałabyś się podowiadywać jak to jest.. I jak to macie Cię uchronić to lepiej zrób tą rozdzielność.
potrafią myśleć ale tylko tą małą główką..grzanka co powiedział?? Cytuję "Bo gdybym ci wcześniej powiedział to byś sie nie zgodziła na ten komuter"...
Właśnie byłam w WC... szyjna wysoko... zamknięta... rozpulchniona i jak wyjęłam palec to dużo białego śluzu... ale i tak wiem, że nic z tego nie wyszło... To jest chyba pierwszy mój cykl w którym jestem tak o tym przekonana...Ale ok, już nie zawracam Wam swoją osobą głowy...![]()