kurde i tak w domu nie mam żadnej herbatki, a nie wiadomo jakie zioła na co nie chce ryzykować, a jakieś domowe sposoby co by tu sjeść lub wypić żeby mnie torchę pogoniło, ja nie moge nie dość że te hemoroidy to i zaparcia męczy mnie to jak nie wiem
reklama
lamia nie mogę jej wziąć na ręce ale chociaż mogę dotknąć pogłaskać, dziś biedna płakała ale uspokoiła się jak ją głaskałam właśnie i zasnęła. podotykałam ją po tej maciupeńkiej rączce. tydzień dziś w nocy będzie i kazali mi jutro się zgłosić na zdjęcie.
Mam nadzieję, że te jej jelitka niedługo podejmą trawienie jak należy i nie będzie musiała być karmiona pozajelitowo znów jak teraz
ja wiem, że to wcześniaczek i potrzeba czasu ale serce mi się kroiło dziś na wiadomość że dziś płacze bo głodna ale musi się oczyścić i będzie karmiona inaczej chwilowo.
odciągnęłam mleczko i zmykam zaraz odpocząć podrzemać bo teraz odchorowuję dzisiejszy dzień ale dużo załatwione, jutro będę musiała troszkę wystopować zaraz po zdjęciu szwów.
Mam nadzieję, że te jej jelitka niedługo podejmą trawienie jak należy i nie będzie musiała być karmiona pozajelitowo znów jak teraz
odciągnęłam mleczko i zmykam zaraz odpocząć podrzemać bo teraz odchorowuję dzisiejszy dzień ale dużo załatwione, jutro będę musiała troszkę wystopować zaraz po zdjęciu szwów.
Lamia z herbatek czy specyfików to raczej mało co możesz. Dobrze jakbyś miała sok pomarańczowy ten wyciskany, wypij go na raz. Dużo witaminy c działa przeczyszczająco.
Fifka cudny Konradek :-)
Necia, Małgosia jeszcze ma czas do jedzenia, cały system pokarmowy musi jeszcze do końca się wykształcić. Na szczęście istnieje karmienie sondą więc mała będzie przybierać. Byleby nie łapała żadnych infekcji, których u Łucji Fasolki nie chcemy :-)
A mój dziabąg SIEDZI SAM BEZ KIWANIA!!! Pod względem rozwinięcia Wiktor nieźle do przodu wystrzelił :-)
Zobacz załącznik 455320
Fifka cudny Konradek :-)
Necia, Małgosia jeszcze ma czas do jedzenia, cały system pokarmowy musi jeszcze do końca się wykształcić. Na szczęście istnieje karmienie sondą więc mała będzie przybierać. Byleby nie łapała żadnych infekcji, których u Łucji Fasolki nie chcemy :-)
A mój dziabąg SIEDZI SAM BEZ KIWANIA!!! Pod względem rozwinięcia Wiktor nieźle do przodu wystrzelił :-)
Zobacz załącznik 455320
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ael wow wiktorek siedziiiiiiiiiiiii super ;-)
sukieneczka piekna
a my dzis sie obijamy.. a i tez dam zdjecie Zobacz załącznik 455332Zobacz załącznik 455333
fifka slicznie glowkee trzyma ;-)
sukieneczka piekna
a my dzis sie obijamy.. a i tez dam zdjecie Zobacz załącznik 455332Zobacz załącznik 455333
fifka slicznie glowkee trzyma ;-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Martocha oooo tak kawa i papierosek to idealny srodek na zaparcia 
Na mnie w szpitalu podziałały suszone sliwki popijane wodą i mlekiem :-) Przeczyściło mnie jak nie wiem!
Ael ale z Wiktora już wielki facet!! Jeszcze niedawno był taki jak mój Konradek teraz... Ależ ten czas leci... a co do rozwoju to faktycznie szybko usiadł sam
Podobno dziecko koło pół roku zaczynają same siadać dopiero.
Atan śliczna Amelcia! Ja nie lubie Konrada w rożku trzymć... zreszta on juz teraz by się w nim nie zmieścił
Aaa Konrad waży już 5640g!!!! Właśnie podwoił swoją wagę urodzeniową!!! :-)

Na mnie w szpitalu podziałały suszone sliwki popijane wodą i mlekiem :-) Przeczyściło mnie jak nie wiem!
Ael ale z Wiktora już wielki facet!! Jeszcze niedawno był taki jak mój Konradek teraz... Ależ ten czas leci... a co do rozwoju to faktycznie szybko usiadł sam
Podobno dziecko koło pół roku zaczynają same siadać dopiero.Atan śliczna Amelcia! Ja nie lubie Konrada w rożku trzymć... zreszta on juz teraz by się w nim nie zmieścił

Aaa Konrad waży już 5640g!!!! Właśnie podwoił swoją wagę urodzeniową!!! :-)
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
malutka jest sliczna caluski
na all sa super posciele w 3D ja oststnio kupilam bardzo mlodej parze na slub taka zaplacilam 250zł i do tego kamasutre ilustrowana
na poprawinach podeszli do nas i powiedzilei ze juz kilka pozycji wyprobowali troche bylo smiechu ale fajna pamiatka
niech tam siedzi
a my po wizycie u androloga jednym slowem nie jest za ciekawie zaproponowal invitro ale nas na to nie stac w tej chwili ja nie pracuje.
wiec przepisal m leki i zobaczymy co sie bedzie dzialo
Kwiatuszku już mi kumpela odpisała, że najbardziej potrzebują żelazka, tym bardziej, że ona też w ciąży więc jak maleństwo się urodzi to bez żelazka się nie obejdzie! :-) ale z tą kamasutrą dobry pomysł :-)
kwiatuszek: ja też wierze ze wam się uda, często zdarzają się takie cuda, w naj mniej oczekiwanym momencie i bach pojawia sie dzidzia
slyp: no powiem ci ze było zaskoczenie u tych znajomych bo sie póxniej okazało ze będzie parka, i mają blixniaki Filipa i amelkę :-), a najlepsze jest to że córka podobna do mamy po prostu miniaturka jej a syn do ojca, identyczny tylko malutkijak ich widze to gęba mi sie sama smieje
a mi mama przyniosła dla mojej dzidzi fajną sukieneczkę,
wiecie co za ściana mam takich sąsiadów co sie dra , własnie znowu jest awantura, on chyba pijany ona go wyzywa od chu..... i skurwy...... i jeszcze inne ogelbi ida, coś sie tłucze ja nie wiem czy to dzwonic na policje czy co?Wiem ze mają dwie córki a jadna z nich w wieku 14 lat urodziła małe dzieco ,które teraz ma może z roczek, i oni tak się awanturują pare razy w tygodniu ale dzisiaj to jakas większa sprawa
Haha, ja mam taką koleżankę w pracy, też ma córkę Kingę i syna Filipa ale w różnym wieku - takie małe klony rodziców!!! zawsze jak przychodzili do niej to nie mogłam się nadziwić

Co do sąsiadów to chyba bym zadzwoniła ale zaznaczając, że prosisz o anonimowość...
fifka: jak pieknie sobie krzyczy mały szkrabek, no i fajnie że kupiliście wersalkę, o to jutro będziemy ogladać ;-), a wyz mężem pewnie testować nowe wyrko ;-)
slyp:no dobra zrobię te fotkę, choć juz len mi sie włączył
neciuszka: o tak szybko szwy ściągają ? , jejku jak to leci twoja mała ma juz 6 dni, a mi sie wydaje jakby to dopiero co było, no i gratuluję że ju zmała jest oficjalnie zarejestrowana i moja tez będzie miała na 2gie Aleksandra, bo i ja tak mam. Dobrze ze możecie odwiedzać malutką, dotknąć, pewnie to niezwykłe przezycie jak tak koło niej jesteś i ją głaskasz,
o to sukieneczka
DSC_0316.jpg | | Fotki, Zdj
cudna sukieneczka :-)
Ael gratulujęd małego zdolniachy :-)
Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
Hi
Ael zuch chłopak
pogratulować bystrzaka
Atanku Amelka coraz to piękniejsza
i rośnie jak na drożdżach pewnie z ciuszków od cioci wyrosła
P
co tam wogóle na forum ??
Ael zuch chłopak
Atanku Amelka coraz to piękniejsza
co tam wogóle na forum ??
reklama
Pyscek
:)
haha to widzisz jak ja się znamjeszcze nie wyrosla kochana nie zdazyla jeszcze zalozyc niektore sa na rok lub pol roku ;-)
hehe ja współczuje sobie jak będę kiedyś swojemu kupować ... masakra .. Buziak dla maleńkiej :**
Podziel się: