Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Podobno dziecko koło pół roku zaczynają same siadać dopiero.
malutka jest sliczna caluski
na all sa super posciele w 3D ja oststnio kupilam bardzo mlodej parze na slub taka zaplacilam 250zł i do tego kamasutre ilustrowana
na poprawinach podeszli do nas i powiedzilei ze juz kilka pozycji wyprobowali troche bylo smiechu ale fajna pamiatka
niech tam siedzi
a my po wizycie u androloga jednym slowem nie jest za ciekawie zaproponowal invitro ale nas na to nie stac w tej chwili ja nie pracuje.
wiec przepisal m leki i zobaczymy co sie bedzie dzialo
kwiatuszek: ja też wierze ze wam się uda, często zdarzają się takie cuda, w naj mniej oczekiwanym momencie i bach pojawia sie dzidzia
slyp: no powiem ci ze było zaskoczenie u tych znajomych bo sie póxniej okazało ze będzie parka, i mają blixniaki Filipa i amelkę :-), a najlepsze jest to że córka podobna do mamy po prostu miniaturka jej a syn do ojca, identyczny tylko malutkijak ich widze to gęba mi sie sama smieje
a mi mama przyniosła dla mojej dzidzi fajną sukieneczkę,
wiecie co za ściana mam takich sąsiadów co sie dra , własnie znowu jest awantura, on chyba pijany ona go wyzywa od chu..... i skurwy...... i jeszcze inne ogelbi ida, coś sie tłucze ja nie wiem czy to dzwonic na policje czy co?Wiem ze mają dwie córki a jadna z nich w wieku 14 lat urodziła małe dzieco ,które teraz ma może z roczek, i oni tak się awanturują pare razy w tygodniu ale dzisiaj to jakas większa sprawa

fifka: jak pieknie sobie krzyczy mały szkrabek, no i fajnie że kupiliście wersalkę, o to jutro będziemy ogladać ;-), a wyz mężem pewnie testować nowe wyrko ;-)
slyp:no dobra zrobię te fotkę, choć juz len mi sie włączył
neciuszka: o tak szybko szwy ściągają ? , jejku jak to leci twoja mała ma juz 6 dni, a mi sie wydaje jakby to dopiero co było, no i gratuluję że ju zmała jest oficjalnie zarejestrowana i moja tez będzie miała na 2gie Aleksandra, bo i ja tak mam. Dobrze ze możecie odwiedzać malutką, dotknąć, pewnie to niezwykłe przezycie jak tak koło niej jesteś i ją głaskasz,
o to sukieneczka
DSC_0316.jpg | | Fotki, Zdj
haha to widzisz jak ja się znamjeszcze nie wyrosla kochana nie zdazyla jeszcze zalozyc niektore sa na rok lub pol roku ;-)
hehe ja współczuje sobie jak będę kiedyś swojemu kupować ... masakra .. Buziak dla maleńkiej :**