Malinowy sen wiekiem sie nie przejmuj ja mam 28 lat a w styczniu mi stuknie 29, mi ostatnio tez wyszedl cykl bezowulacyjny ale niby to normalne bo kobiety w ciagu roku moga miec 2 takie cykle.wiec glowa do gory!
Anna fajne zestawienie zrobilas, mi @ wychodzi 1 grudnia (zakladam ze cykl bedzie taki jak ostatni czyli 35 dni).chociaz chcialabym zeby owulka byla troche szybciej bo tak 20 dni trudno na nia czekac.moze lepiej siedz w domu i sie kuruj, zeby nie bylo potem z toba gorzej.
Mayli witam Cie na naszym gronie.ja swojemu kupilam witaminy salfazin, dopiero zaczal je brac a ja biore kwas foliowy.my juz staramy sie 11 miesiecy i nic.wiec nie jest latwo.zostala mi ostatnia proba bo w polowie grudnia mija mi rok i 13 grudnia mam wizyte u ginki.chociaz tak sobie mysle, to nie wiem co jej powiem, bo tez cykle mam w miare regularne, raz mi sie wtrafil cykl bezowulacyjny wiec wtedy cykl sie wydluzyl i musialam go wywolywac luteina. wedlug temp. z hormonami niby ok.tylko meza nie przebadalam.wydaje mi sie, ze u mnie duzo robi psychika.
Kwiatuszek fajnie ze tu sie pojawilas.na tym forum kobietki dolaczaja, jest nas wiecej a na tamtym ubywaja.doszlam do wniosku, ze psycha mnie blokuje, wiec chyba w trakcie owulki bede pic winko, zeby troche sie wyluzowac.ja alkoholu nie pije i niewiele mi potrzeba, zeby sie wyluzowac.a po alkoholu tez mam wieksza ochote na sex.wiec moze to mi jakos pomoze.czego to czlowiek sie nie chwyta, zeby sie udalo.
Bafinka mi juz tez do smiechu nie jest.mam ostatnia probe i minie mi rok staranek- porazka.juz sama nie wiem co mam o tym myslec.
Kobietki na razie Was opuszczam bo ide sprzatam mieszkanko i robic obiad.