Mała śpi, ja nadrobiłam i na szybko odpisuję

bo mam ochotę obejrzeć o 21.30 YCD
Necia -ogromnie się cieszę

Gosia silna dziewczynka i widać, że chce szybko do domku

Magdalena - możliwe, że faktycznie ma cyca za często i np wie, że będzie go miał za niecałą godzinę dla tego zjada mniej z niego. Dzieciaczki są cwane - uwierz

ja z Kalą jeździłam do poradni laktacyjnej, bo jeść chciała co godzinę i już byłam taka zniecierpliwiona i sfrustrowana, że poszukałam porady. Okazało się, że Mała za mało aktywnie ciągnęła i wyobraź sobie, że przy tej położnej laktacyjnej po 15 minutach Mała była najedzona i następne karmienie było po niecałych 3 godzinach. Tak czy siak - szukaj porady i pomocy

a mąż??? oj ja na swojego narzekać nie mogę...

tylko jeden tydzień był masakryczny, ale nie z jego winy, bo po szczepieniu Mała chciała tylko do mnie i na jego rękach po 5 minutach płakała, że tchu złapać nie mogła.
Ael - Wiktor cudny - a jego nowa fura - no, no

Sleepy - ty to faktycznie prze agentka jesteś

ja prałam pierw w loveli, ale że Kala brudziła dużo ulewając z początku, to spróbowałam tańszy proszek - Dzidziuś i podszedł

Miq- cudne zdjęcie

a Niunia czasem bąbelka z powietrza nie puszcza na nim? no śliczna
Wiecie co usłyszałam ostatnio od znajomego ??
Słuchajcie, on ma kolegę, co ma synka małego i wyobraźcie sobie on mówi, że mu szkoda pampersów i jak mały zrobi "twardą" kupkę to wyskrobuje ją i zakłada tego pampersa: "bo szkoda!" nosz kurka!!! jak tak dziecku można.... aż mi włosy zdębiały.