Miq wspaniałe wieści z wizyty! I nie przejmuj się różnicami w pomiarach bo to tylko USG

Konrad miał urodzić się dużo mniejszy na obrazie USG a wcale taki mały sie nie urodził
A zdjęcie faktycznie nie wyraźne... ja też miała usg robione w 21 tygodniu ale u mnie to było buziulkę ładnie widać! :-) A ja tylko powtórz ze Lilianna to piękne imię i nie wiem czego ludzie sie czepiają..
Belka no u nas na wątku dziewczyny produkują posty jak szalone :-)
Mineralna współczuję... Ależ ty i ta Twoja mała się wycierpicie...

Oj doświadcza cię te macierzyństwo już od początku! Kciuki trzymam za zdrowie malutkiej!
Magdalena no ja też zastanawiam sie nad wanienką bo kupiłam tą najmniejszą i jest już z mała na mojego skrzata... Ja też dostałam próbki bebilona2 i Bobovity. Dostaliśmy jakąś zupkę i mleko... herbatkę... a wcześniej dostaliśmy paczkę od Johnson baby
Sleepy ja na to nie szczepiłam bo jakiś nie jestem zwolenniczką szczepień.... płaciłam tylko za te 5w1 żeby było jedno ukłucie i tyle... Na te inne po powtórzeniach łacznie wychodzi koło 3 tysięcy... bo są trzy powtórzenia a są dwa szczepienia po 300zł każde... chyba ich pogięło...
Lam a jak małą się czuję?
Sun w takim razie niech szybko ucieka i szybo rozpoczynaj nowy cykl! Trzymam kciuki zeby w tej klinice w końcu wam pomogli! :*
Gocha dobrze ze ci pomogli... ach ta służba zdrowia... w ciąży przechlapane chorować bo nawet tabletek wziać żadnych nie można...
A u nas nocka minęła w miarę spokojnie choć malutki źle spał i się strasznie kręcił. Brzuszek dalej pobolewa ale jest nieco lepiej... pije teraz karmi i modle się żeby to nie od niego miał te bóle bo jeśli tak to mogę pożegnać się z mlekiem...

Wczoraj piłam tylko herbatki i mleka jest mniej... jednak co karmi to karmi... dobrze pobudza laktację,...