Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tez mam juz kryzys wagowy i wiem, ze wcale nie bedzie łatwo, wprawdzie w ciązy przytyłam 13 kg, ale w czasie staran sobie troche pofolgowałam i już sobie obiecałam, ze jak tylko będe w stanie zapisuje sie na siłownie!!!
zechesz mnie przygarnąć do grupy swej? ja karmiąca pół na pół w chwili obecnej. A małż nigdy mnie nie okłamał, to stara historia ale cóż człowiek zaraz swoje myśli wtedy też się od tego zaczynało i co potem się okazało że jest nas dwie i chciał mieć dwie więc pogoniłam dziada i się akurat przypałętał mój obecny niedługo potem.
rozstep na rozstępie i to najdziewniejsze, ze nie na brzuchu tylko na biodrach i udach i to z przodu ud!!! ja nie wiem co za czort
dzisiaj juz szukalam w necie jak to sie laserowo usuwa. najgorsze jest to, ze przez cała ciąze wcierałam w siebie jakies masakrycznie drogie żele a i tak to nic nie dało