Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja już po owulce, ale nadal się nią cieszę chciałabym żeby doszedł mi jakiś masakryczny ból sutków czy inny fajny objaw, ale niestety ominie mnie testowanko hehehe )
No właśnie szukam i szukam i nie mogę nic podobnego znaleźć... ale jeszcze trochę poszperam i mam nadzieję, że coś podobnie fajnego uda nam się tutaj zorganizować
Jaga olej objawy... Ja w tamtym cyklu miałam takie... az to dziwne że w ciąży nie jestem... nawet plamienie niby "implantacyjne"... objawy są do d*pu...
z obliczeń mi wynika, że powinna być 16 lutego, ale w tym cyklu zaczynam działać z testami owu, więc może się okazać, że do tej pory myliłam się z tym wyliczaniem
ooo no to ja mam mieć jakoś podobnie więc będziemy się starać w tym samym czasie
To fajna rzecz, ale czasami można się zakręcić, jak nie pokazuje tego, co byś chciała, albo nie wiesz, czy jest już pozytywny, czy jeszcze nie