Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cieszę się , że z niunia czuje się już lepiej :* ucałuj ją od ciotkiniunia lepiej zaczyna powoli trzymac glowke kaszelku corazmniej wiec lekarz nie potrzebny a to ze ma 4820g a nie 5020 to niech sie wali wazne ze przybiera spi po 5 lub6h to raczej zlego pokarmu niemam wiec olalam ja przyjde dopiero na szczepienie...
I z innych nowości mąż dostał propozycje pracy w Anglii jako kierowca tych piętrowych autobusów! I miałby zacząc od października tego roku. I zdecydowaliśmy że jeśli wszytko wypali to się razem wszyscy wyprowadzamy z Polski... tam z jego wypłaty nie dosć ze będziemy żyć na fajnym poziomie to jeszcze będziemy mieć z czego odłożyć! Poza tym Konrad jest jeszcze maleńki... przebywając tam byłby dwujęzyczny! Kurcze... z jednej strony zarzekałam sie ze mi tu w Polsce dobrze... ale teraz mnie to kusi jak nie wiem....
Witam wszystkie starające się!![]()
Jestem tu nowa. Staramy się z mężem o dzidzie już prawie rok..To jest mój 2 cykl z clo i 3 z luteiną. Clo biore od 1dc przez 7 dni 1x1tab, i od 14 dnia luteinke pod język 2x1tab. w pierwszym cyklu z clo nie bylam na monitoringu, teraz jest mój 9dc. i dzis ide do gina. Troche sie boje ze clo na mnie nie dziala.. Nigdy bym nie powiedziala ze w tym wieku bede miala problem z zajsciem w ciazegin twierdzi ze to przez hormony i jak juz zajde w ciaze to wszystko sie wyreguluje. czekam z niecierpliwoscią.![]()
Trzymam za Was kciuki dziewczyny i za siebie tez.. Pozdrawiam!
No ja oczywiście dołączam obowiązkowo!! :-) zaraz tam zajrzę!!!!
a ja właśnie przeżyłam horror!!!!!!!!komputer sie nam psuje i malz robil ost jakies przywracanie systemu a dzisiaj ma przyjechgac kurier po laptopa zeby zabrac go na gwarancje i chcialam sobie skopiowac wszystkie potrzebne dane wiec wchodze w "moje dokumenty" a tam nic nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie najwazniejsza byla moja PRACA LICENCJACKA!!
siedzialam i plakalam jak male dziecko ale maz wzial sprawe w swoje rece i sie okazalo, ze caly folder przeniosl sie po prostu gdzies indziej
![]()
Czesc dziewczyny, mogę się dołączyć? Mam 29 lat i staramy się z mężem od 6 cykli, ale jak na razie nic z tegoTrochę juz sie zaczełam denerwować i może jak sobie z Wami pogadam to mi się lepiej na duszy zrobi...

Bliżej września będziemy wiedzieć jak sytuacja wygląda :-)
I to właśnie bardzo pozytywnie mnie nastraja bo wiem ze te przeżycia jeszcze przede mną! Tak jak jest mi szkoda ze Konrad tak szybko rośnie i mam takie wrażenie ze nie zdąże sie nim nacieszyć i ta myśl o dugim dziecku tak mnie uspokaja że będe miała okazje jeszcze taki cud obserwować jakim jest rozwój brzdąca!
Pokaż brzuszka kochana!! To będziemy wróżyć co tam w brzuszku nosisz!!
Mi nie leciała ani kropelka aż do porodu. dopiero po porodzie zaczęła!