Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Konradek właśnie zasnął i mam spokój :-) Czekam na ten obiad jak na nie wiem na co... jestem głodna jak nie wiem...
Czas to zmienić... ale jakos jak nadrabiam tyle stron to jakoś mi te "klikanie" gdzieś umyka....
ja co drugi dzień przynajmniej mam taki zapiernicz i doopa! dzis ledwo zdążyłam do teraz zjeść 2 kromki chleba z szybką...nie dziekuje aby nie zapeszyć... Kochanie a jak tam u Ciebie, coś mi się o oczy obiło, że musisz odpocząć od forum czy ja ślepa źle przeczytałam ?Pyscku z całego serducha trzymam kciuki, abyś teraz jednak zobaczyła te II upragnione kreseczki na teście... &&&&&&&&
nie Madziu nie pisałam jeszcze o testowaniu, nie wiem właśnie kiedy najlepiej testować, @ ma być 14.06 więc może wtedy albo kilka dni po terminie ... sama zgłupiałam kiedy i co mam robić ... jedyne co to trzymam kciukasy aby tempcia rosła i nie spadałaPyscku a kiedy testujesz?? może pisałaś ale mi nie wpadło w oko...

ja nie mogę... co on ostatnio ma taki marudny czas... Niby grzeczny... śpi sporo... ale jednak też sporo "miauczy".... dobrze ze ten mój facet się bardzo poprawił i dużo mi pomaga bo bym chyba oszalała...Pyscek ode mnie też masz kciukasy! Ja cały czas obserwuję twój wykres! :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nooo jak zaciążysz to ja zostaje oficjalną ciocią chrzestna na forum!!!!![]()
nie dziekuje aby nie zapeszyć... Kochanie a jak tam u Ciebie, coś mi się o oczy obiło, że musisz odpocząć od forum czy ja ślepa źle przeczytałam ?