Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z Julią siedzimy sobie na łóżku, ona się bawi zabawkami ja siedzę na necie i jest pięknie!!! dziś nie ma już śladu po ostatnich ciężkich chwilach
tfu tfu!!! od sto razy odpukać w niemalowane
Normalnie moje dziecko nareszcie do siebie wróciło :-)
znowu jest taka ciągle roześmiana, bawiąca się i zadowolona 

jest jeszcze jedna metoda na rozszerzanie diety zmniejszająca ryzyko, że dziecko będzie niejadkiem, ale o tym napisze na nowym wątku, jak go w końcu założę 

Ja dzisiaj Julii na śniadanie zrobiłam jajeczniczkę z byłką z masłem, i ta jajeczniczkę symboliznie osoliłam
Julia wcinała aż jej się uszy trzęsły
chociaż zrobiłam z dwóch jajek i się podzieliłyśmy 
jeju jak ten czas leci
i gratuluję sprzedaży kolejnego artykułu 
;-)
śliczny 
oby się wszystko udało!!!! a daleko macie do tej Warszawy?
a rozszerzaniem diety się nie martw, i na Was przyjdzie pora 
pewnie do Sil bo Domi kończy dzisiaj pół roczku
buziaczki dla Ciebie i Igorka :*
;-)
oby babka była słowna i zrobiłą go o czasie... a Batruś na pewno Ci szczęście przyniesie :-)
Buzi dla nich od Cioci Lili :-) w następnym cyklu na pewno wrócą z Tobą do domku :*:*:*
dobre 
kciuki za szybkie zafasolkowanie :-)
więc jak wrócę to się odezwę :* do później!!! :*

ale Małgosia najbardziej lubi tatę obsikiwać jak ją przewija, a i kupkę też nam nie raz zrobiła zanim pieluszka czysta podłożona została, choć ostatnio upodobała sobie robienie chwilę po przewinięciu w czystą. ale cieszę się bo to druga dziś a nie robiła 1,5 dnia a jak robi to taką paskudną zieloną. jutro robimy morfologię to w piątek powinna zapaść decyzja czy już żelazo możemy odstawić. mam nadzieję że droga im spokojnie minie i teraz już wszystko gładko pójdzie i skończy się awansem rzeczywiście.
Ja się juz nauczyła i podkładam pieluszkę w razie niekontrolowanego wypływu tego i owego

biedna się nadenerwujesz:* Pomyśl, że to już prawie koniec!
ma być 55 i bez dyskusji mi tu!