Hej dziewczynki
Trochę mnie nie było, ale mam jakiś zalatany weekend, wczoraj z siostrą siedziałyśmy do nocy, dzisiaj goście siedzieli u nas pół dnia, jutro grill u znajomych, a potem posiaduchy u mojej mamy i w domu będziemy dopiero wieczorem... zawsze marzył mi się choć jeden weekend spędzony w domu, tylko we trójkę bez żadnych wizyt... tak po prostu poleniuchować

ale to chyba niemożliwe
Nicola, wiem, że nie jest lekko, ale ja z całych sił, życzę Ci dwóch upragnionych kreseczek

i abyście się z mężem przez to nie sprzeczali... bo przecież działacie razem i macie jeden wspólny cel... postarajcie się zrobić ze starań coś, co jeszcze bardziej Was zbliży
Dziurko bardzo się cieszę, że do nas wróciłaś i mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej

Co do tej wolnej chwili to to wygląda tak: szybki prysznic i chwila na forum ;-)

A gdzie Ty się kochana wybierasz, że Cie nie będzie? A co do zjazdu to byłoby super, gdybyś się pojawiła

fajnie byłoby Cie zobaczyć na żywo

no i jestem ciekawa jak wyglądasz! :-) a skąd jesteś?
IWASKU super, że autko się sprzedało

moje kciuki pomogły

A co Ty Kochana tak sporadycznie tu bywasz? proszę się stawiać częściej na wizyty kontrolne

i miło by było zobaczyć jakieś zdjęcia Igorka
I Ty kochana daj znać jak już będziesz na mazurach, jak pogoda i w ogóle... bo my się tam wybieramy zaraz po Was

a tak w ogóle to daleko macie na te mazury?? oooo, właśnie sprawdziłam, niedaleko macie

nas czeka 10h jazdy
Magdalena ojej, to rzeczywiście musiała Ci ta sytuacja stracha napędzić! współczuję! ale nie myśl o tym proszę w ten sposób, mi też często w trakcie @ wylatują spore twarde skrzepy...
Fifka huśtawka rewelacujna!!

:-) Konradek wygląda na zachwyconego

ale to fakt, ona też jest baaaaardzo przydatna na samym początku, u nas Julia wcześniej zawsze szybko zasypiała w huśtawce, bardzo ją uspokajała

teraz służy tylko do zabawy

na szczęście nasza jest do 12kg więc jeszcze trochę nam posłuży
A co do bociana, to coś w tym jest

ja tam wierzę w bociany!! ponoć jakiego bociana się zobaczy jako pierwszego w roku, taki będzie rok! i np jak w locie, to rok będzie pomyślny, i dziać się będzie dużo dobrych rzeczy

u mnie to się sprawdzało od lat! a z tym lataniem nad domem, to ja jak byłam w ciąży to nad domem mojej mamy też latały bociany

A w tym roku już ich jakoś nie widziałam

No i wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!!! :*:*:*:*:*
Natkusia ojoj to już!!!! szybkiego i bezbolesnego porodu życzymy z Julką

:-)
Dano wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji urodzin!!!! a przede wszystkim życzę Ci tych upragnionych II :-):-) :*
Pyscku mam nadzieję, że i Tobie uda się na zlot przyjechać

i dzisiaj postaram się napisać Ci pw
Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam, ale w sumie nie jest lekko odpisać wszystkim po 2 dniach nieobecności