Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lily nie przesadzasz z tymi pochwałami? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Zobacz załącznik 480027 termometr stoi na komodzie w pokoju z dala od okna które zasłonięte od rana roletkami
(Julcia znaczy się 

i zaraz położę go w łóżeczku! Czy ja już mówiłam jaka jestem zadowolona z tego sprzętu??? :-)
Konradkowi się należą
:-) zresztą wszystkie dzieciaczki tutaj są zdolne, wspaniałe i cudowne :-) oj konkretna chmura do Was przyszła
ja po tym, jak ostatnio napisałaś o tych przypadkach śmiertelnych po uderzeniach piorunem przestałam już tak bardzo kochać burzę
ostatnio to wręcz spać ze strachu nie mogłam 
jaka temperatura!
u nas dzisiaj w najcieplejszej porze dnia termometr pokazywał 20st...
oj pewnie będzie u Was grzmiać!
i jaki piękny bodziak!!!! :-)
:* na pewno jej w nim przyjemnie 

le z domu nie wyjdę..... 

już nawet o rozmiarach nie wspominając... 
cieszę się jak głupia bo to 2 lato kiedy nie pływałam ani razu.....
już nie raz obiecywałam sobie, nigdy więcej ciuchów przez internet, i co, dalej to robię
Ale zawsze można zaryzykować, bo baaaardzo ładne te sukienki 
ja też bym bardzo chciała!!! a tu jakiegoś Szczecina się moim rodzicom zachciało 

więc w tym roku koniecznie muszę nadrobić!!!!
a Wy daleko macie nad tą wodę?
Nad wodę to do Gdańska... jakieś 350km... wiec to już sporo....