Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Się śmiejcie ale jak ktoś nie ma do czynienia to duma rozpiera takiego co mu się uda choćby taka drobnostka.
bo już jst ustalone ze jedziemy NA PEWNO!!!
Dobrze ze w końcu kupa Małgosi poszła! Mój po szpinaku dzisiaj zrobił kupę taką jak "smółka" 
Teraz kupujemy nowe/stary.... po prostu zmieniamy na troszkę nowszego większego...
Musisz szybko zacząć przyjmować leki...
Aż sie doczekać nie mogę!!
Ja nie mówię ze leki czy witaminy są złe, ale czasem jest lepiej brać tego troszkę mniej bo to jest jednak chemia... ale to moje zdanie :-)
Teraz leje i wali burza.... Pyscku u nas to samo.... taki upał... ale ja dzisiaj cały dzień nad wodą siedziałam to tak tego nie odczułam... Jak tam cykl u ciebie?? Ja wciąż zaciskam kciuki za moją żoneczkę :*
ja w sobote mam nadzieję pojadę z moim nad wodę wrócimy dopiero w niedziele wieczorem
już się doczekać nie mogę
siedziała np 1,5h na piankach, i bez żadnego jęknięcia bawiła się sama zabawkami, a mama miała czas na zrobienie obiadku
ale znając życie, pochwaliłam więc jutro już nie będzie sielanki 
ale ja myślę, że niektóre rzeczy się po prostu nie zmieniają!
Super, że wizyta się udała
i brawo za uspokojenie Małgoni!! :-) dumnam 
a mamuśka seksi seksi 
przerażające
w lato takie rzeczy... co to się dzieje z tą naszą pogodą
krejzi.... a jak tam samochód? jakoś przeżył to gradobicie? no i super, że już ustalone z mężem
tylko wybrać dzień zostało
mam nadzieję, że IWASEK też da radę!
ale nie wszystkich, tylko tak jakoś losowo wybrane