reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam dziewczyny:)
Fajnie, że stawiacie na moją fasolkę :-) ja jakoś nie jestem aż tak jej pewna, tym bardziej, że musiałam odwołać wizytę u gina dzisiaj z powodu tej wstrętnej anginy ;/ mam tak spuchnięte gardło, że prawie mówić nie mogę... bleh...także moja wizyta u gina będzie pewnie przełożona na następny cykl, a w tym cyklu pewnie nici ze staranek bo jak z takim spuchniętym gardłem i gorączką... :(
Ja też trzymam za wszystkie kciuki!!! :-) nawet za te niestarające się jeszcze, a co!!! wpadki też są fajne :-)

ja nie dziękuję :-D właśnie prasowałam koszulki lubego i mam dość :-p także dzękuję, ale nie ;-)

reklama
Witam dziewczynki! Ja właśnie z pracy wróciłam :-D

Dziękuję, za obstawienia :-) ale ja jak się naczytałam różnych rzeczy na temat problemów z cyklami to już nie wierzę, ze zaciąże bez pomocy lekarza. Ten cykl będzie jeszcze na spontana a później badania i ew. leczenie...

hej dziewczyny, właśnie wróciłam od gina i wieści są takie, że pęchol urósł do 20mm, endometrium 9,2 mm, więc wszystko pięknie, pewnie jutro owulacja a mój małżonek dopiero za dwa dni będzie ehhh ;(
a swoją drogą to opracowałam sposób na przesunięcie owulki - ćwiczenia, mnie się przesunie o 3 dni
jak skoczy temp. to w piątek na badania hormonalne idę, czy to Wy mówiłyście, że najlepiej rano?

donia to super, że urósł Ci ten pechol!!!! :) woow! z takiego malucha!
nigdy nie wiadomo na 100% kiedy pęknie, więc jak mąż wróci to od razu bierz go do wyra ;)

taaa, ten cykl musi być trafiony bo inaczej zbankrutuje na gina ;))) poza tym mamy zamówienie od mojej mamy na bobaska na grudzień ;))
zimno strasznie więc dziewczyny też się bierzcie do roboty ;) u mnie tylko dawcy brak ;)

dziewczyny, może to będzie pytanie laika ale zapomniałam dopytać gina. Powiedział, że na USG widać 3 pęcherzyki, jeden 20 mm a w drugim jajniku drugi pęcherzyki 10 i 14 mm. Wiem, że mogą się już szykować pęcherzyki na kolejny miesiąc ale czy one nie są za duże? Czy mam szanse na podwójną owulację?
Gin wspominał coś o spontanicznej owulacji jak się para długo nie widzi i jest duże napięcie seksualne, znaczy się muszę się napiąć ;)))

Heheh to pewnie stąd marynarze mają tyle dzieci :-D

A ja mam 2 dni do owu a dzisiaj na teście owu zobaczyłam tylko cień II kreski... poprzednio jak robiłam to parę dni przed niewiele się różniła od testowej. A to oznacza że owu mi się chyba przesunie a co za tym idzie i @. - właśnie po to zrobiłam ten test bo wiedziałam ze będę się stresować spóźnieniem @.

Mam jeszcze kilka testów(chyba z 6) to będę je teraz robić. Jak kreseczki zaczną się zciemniać to pójde do gina (pieniądze z podziemia wezmę, ale wezmę...) Bo znowu będę miała długi cykl...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry