reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wiem właśnie...

Donia oczyściło się wszytko,bo po tym krwawieniu miałam Usg i nic nie było. Dlatego kazał starać się dalej. Ah... zła jestem bo myślałam,ze już wszystko wróciło do normy - poprzedni cykl miałam 29 a teraz znowu szykuję się opóźnienie... ale z kolei w poprzednim cyklu miałam krwawienia między okresowe co też źle wróży... miałam poczekać do następnego cyklu, ale przez te testy tak się wkurzyłam, ze jednak pójdę w tym...

reklama
będą będą.. mam nadzieje ;);-)
No i takie podejście mi się podoba!

Hihi, nie ma kotów myszy harcują :-D

A to nasze "nowe dziecko" Walentynka Zobacz załącznik 327872
28e29fcf7f.jpeg
28e29fcf7f.jpeg

Ostatnia edycja:
Ael moze nie wroz zeby nie zapeszyc zdam sie na Twoje przeczucia hihi :)
sliczny chomiczek, dobrze ze kupiliscie bo nowy domownik najszybciej ukoi bol po poprzedniku:)

Cześć dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, bo sobie troche odpusciłam forum zeby wyluzowac, ale mam takie pytanko.Otóż jestem w 11 dniu cyklu, @ była normalna jak zwykle.Natomiast wczoraj pojawił sie u mnie śluz płodny, duza ilosc ale z taką różową krwią, nigdy tak nie miałam.Co to moze być?.Dodam że od tego cyklu łykam Oeparol,żeby poprawic sobie ilość i jakosc śluzu.Do tego koncze leczyc grzybka :(, stosowałam Gyanazol i teraz tak czy to on mógł mi podraznic tak ,że pojawiła sie krew, czy to raczej plamienie okołoowulacyjne. Do gina na kontrole i posiew po leczeniu ide w przyszłym tygodniu, ale moze Wy macie jakieś doświadczenie w temacie??

Malami a ilu dniowe masz cykle, jeśli są dość krótkie to jak najbardziej, może to być krwawienie koło owulacyjne. Z tego co wiem wiesiołek nie powoduję krwawienia... Piszesz też że leczysz "grzybka" tak? Rozumiem że masz drożdżaki? Swego czasu długo walczyłam z tą chorobą, co wyleczę były nawroty i nigdy nie miałam w tym czasie krwawień, a przyjmowałam przeróżne leki.

Nie znam się na tym, piszę tylko jak było u mnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka cykle mam 25-28 dniowe.Z obserwacji wydaje mi sie ze owulacje miewam około 12 dnia cyklu, tak sadzę ze skoku temperatury.Nie wiem moze to była jeszcze jakaś resztka krwi po @.Czytałam duzo na temat tego plamienia i wiele dziewczyn pisze że czasami im sie zdarza, mam nadzieje ze to to.Dwa tygodnie temu miałam cytologię i USG dopochwowe i wszytsko wyszło ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry