reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wizęłam oeparol jeszcze rano ,ale juz odstawiam dotka85.
Póki co od wczoraj nic wiecej nie plamiłam ani nic, tylko taki jeden mały incydent był i niech mnie wiecej nie straszy :baffled:
Pozdrowionka

reklama
mam takie pytanie jeszcze. czy wasi mezowie robili sobie badanie nasienia? bo moj lekarz powiedział mi zeby sie z tym wstrzymac i poczekac.... ale na co czekac? skoro kobieta robi badania i nawet jesli przyczyna lezy po stronie kobiet to nie znaczy ze to tylko jej wina. ja sie nad tym zastanawiam i chyba wysle mojego meza na badania tylko jeszcze nie wiem gdzie sie z tym skierowac.

Rasta moj ginek wlasnie powiedzial zeby zrobic najpierw badania facetowi bo u niego moze byc 1 przyczyna zle plemniki a u nas cala masa przyczyn. Takze powiedzial ze nie ma sensu ladowac hormonow w kobiete skoro i tak plemniki nie bede w stanie zaplodnic

Do laboratorium ale zadzwon wczesniej bo nie wszystkie robia badanie nasienia. Albo do kliniki nieplodnosci jezeli taka masz u sibie w miescie, bo ja nie mam i znalazlam tylko jedno laboratorium ktore to robi

DOTKA tez tak uwazam.... dlatego zdziwiło mnie to co powiedział lekarz... ale kazdy lakarz ma rózne teorie.... poszukam laboratorium w swoim miescie ktore wykonuje takie badanie i napewno zrobimy... moj maz nie ma zadnych oporow przed tym badaniem. doskonale rozumie ze jak trzeba to trzeba. tym bardziej ze pali papierosy i sie stesuje w pracy a to ma znaczny wplyw na kondycje plemniczkow

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry