reklama

Starania po raz pierwszy :)

O amalfi się pojawiła :-)

Witam dziewczyny wszystkie, kciuki za przyszłe fasolki :-)

A u mnie nic, wielkie czarne i głębokie nic! Mam tylko piersi czulsze ale nie bolą, nie boli brzuch, nic więcej nawet jeśli na @ cokolwiek to niczego ni ma!

reklama
Amalfi no moj tez musi zrobic te badania, ale on spoko stosunek ma do tego wiec nie bedzie problemu.
Jesli chodzi o PMS'a to chyba niespecjalnie, moze jestem bardziej rozdrazniona ale to nie zawsze - ale wg Twojej teorii jesli nie mam PMS'a to znaczy ze nigdu owu nie mialam haha pocieszajace ;P

Rasta zrob prywatnie badanie nasionek i nie czekaj na decyzje lekarza, bo i tak bedziesz musiala zaplacic za to badanie

Hej dziewczęta :)
U mnie dzisiaj już trochę lepiej, choroba powoli ustępuje, ale nadal trzyma, no i muszę do końca wybrać antybiotyk, niezbyt się cieszę z tego powodu, bo przepisała mi dość silny...
u mnie dzisiaj 13dc i ani śladu owulacji... cykle mam zawsze 27 dni, więc teoretycznie powinna być dzisiaj, a tu wczoraj test owu wyszedł negatywnie no i żadnych bóli jajników czy tego typu objawów, które zawsze mi towarzyszyły... ehhh... może to ten antybiotyk tak zadziałał? pewnie nie, ale tłumaczyć sobię można :-p
a jak tam u Was? ma któraś z najbliżej testujących jakiś przeczucia co do fasoli? bo wiadomo, że objawy są zazwyczaj zawodne, więc chociaż może intuicja...
ja to już popadam w jakąś paranoje ... dzieci śnią mi się po nocach...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry