reklama

Starania po raz pierwszy :)

To skoro masz takie krótkie cykle to jak najbardziej to :-D Ja przyjmowałam pół apteki na te swoje "grzybki"i nigdy czegoś takiego nie miałam. Fakt, każdy organizm jest inny, ale myślę że nie ma czym się stresowa. Jak będziesz u Gina to zapytaj co to mogło być.

reklama
A ja dzisiaj umówiłam się do gina na ten piętek o 18. Tak więc trzymajcie kciuki za pękający pęcherzyk i moje hormonki... idę dokładnie w dzień owulacji, bo wypada mi ona na 18 (oczywiście jeśli testy się mylą i nie będę miała przesunięcia) Ależ się denerwuje...

Ostatnia edycja:
Fifka trzymam &&&, zdawaj zdawaj relacje po wizycie :)
Malami odstawilas juz wiesiolek? on moze powodowac skurcze i bole brzucha, przed owu trzeba odstawic zeby Ci jej nie zablokowal

dotka85 nie odstawiłam :-(, myslałam że trzeba odstawic właśnie po owulacji, a skoku tempki jeszcze nie było dzisiaj,ale skoro tak mówisz to odstawie go dzisiaj .Dzięki za radę

hej dziewczyny..... nie zagladam zcesto z powodu braku czasu... ale jesli tylko moge to was odwiedzam.... mam taka sytuacje.... o wczesnym poronieniu w tamtym cyklu wam juz opowiadalam... nie nastawiam sie i blatego nie robie badania beta. po ostatnim cyklu stwierdzilam ze poronienie mogło nastapic po szybkim spadku progesteronu... plamienie nastapilo popoludniu a luteine zarzywalam rano.... lekarz mnie nie uswiadomil i nic mi na ten temat nie powiedzial.... powiedzial ze jesli okres sie zacznie to odstawic luteine... podobne drobne krwawienia mialam na poczatku @ wiec stwierdzilam ze nadeszla i odstawilam... w tym cyklu postanowilam ze zrobie inaczej.... mianowicie luteina wywoluje miesiaczke jesli nie ejst sie w ciazy, luteina nigdy nie zaszkodzi, wczoraj w poludnie dostalam lekko brazowego plamenia, gdy tylko wrocilam do domu zarzylam luteine i plamienie ustało, przez noc znowu plamilam, rano po zazyciu luteiny przestalam. dzis robilam test i wyszła jedna kreska. powtarzam ze na bete narazie nie chce isc. chgciałabym sie raczej dowiedziec czy miałyscie podobna sytuacje, czy luteina wywoluje wam krwawienie? dodam ze jestem w 33 dniu cyklu, test robilam 14 lutego i dzis. pozdrawiam

czesc dziewczynki ostatnie pare dni nie mialam czasu zajrzec do was ale podczytywalam was:-) u mnie 21dc i chyba juz pierwsze kroczki na @ sie zblizaja piersi zrobily sie pelniejsze kregoslup lupie i normalnie lamie w pol tylko zawsze te obawy mialam 3-4 dni przed @ wiec albo przyjdzie szybciej albo nie wiem:zawstydzona/y: za to cera bardzo ladna bez zadnych niedoskonalosci:-) 3majcie kciuki zeby @ nie przyszla:crazy: a jesli chodzi o oeparol to kiedys gin mi mowil ze jesli chcemy poprawic sluz to nie przyjmowac go do owulki tylko np w zaleznosci ile trwa malpa zliczyc dni @ plus polowe dni z@ czyli np jesli @ trwa 5 dni to przez 5 dni brac oeparol plus do tego dodac 3 dni i potem zaprzestac ja brac... ja go tak stosuje 2 cykl i efekt jest sluz jest idealny i jesli dobrze pamietam oeparol zbija luteine (jesli zle pisze poprawcie mnie) jesli mamy jej malo sluz moze sie oslabic

a co do bakteri itp w miejscach intymnych slyszalam ze dobrze pic herbatke z rumianku bo ponoc wypukuje wszystko z nich i powoduje ze nie ma sie problemow z zapaleniem pecherza itp

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki! Rastafarianka tak luteina czy duphaston po odstawieniu powoduja @, ale ja odstawilam i nie pojawilo sie nic, a biorac dupka mialam plamienia jakies dziwne, byc moze implantacyjne byc moze z nadzerki, poki co odpukac tfu tfu nic, lekarz kazal odstawic dupka jakies 2 tyg temu wiec nie uzywam. Mysle ze powinnas skonsultowac to z lekarzem, bo takie uzywanie progesteronu na wlasna reke moze wyrzadzic wiecej krzywdy niz pozytku.

Wstalam, zjadlam jajecznice, zaraz zabieram sie za pakowanie rzeczy w kartony a o 16 do kina :D
Od jutra przeprowadzka pelna para.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry