reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja już drugi raz robiłam obiadki wg Twojego przepisu!! Tamte wystarczyły na 17 dni :-)
Oj Lilly, Lilly ah ta skleroza... :-p
Miłego pobytu no i udanej imprezki jutro :*

reklama
Magdalena ło matko!! no faktycznie!! :rofl: ja już z tego przemęczenia ostatnimi dniami mam jakieś spowolnione myślenie :zawstydzona/y::-p przepraszam, to się już więcej nie powtórzy!! :tak:

o widzę ze dzisiaj same śpiochy, ja korzystam chwilę bo mała najedzona i śpi, a Seba jeszcze nie najedzony bo się jeszcze nie obudził :-)

lyli:no to udanych wakacji kochana, wypoczywaj

magdalena: no kobieto jesteś moja idolką, slyp- sorki ale Magdlaelna cie zdetronizowała w tej kwestii, wiesz co normalnie sama wracam do ćwiczeń, a powiedz mi jak ściągnąć te filmiki bo minie męczy otwieranie stron, a też chętnie bym na tv podłączyła - dobry pomysł ty to masz łeb no ale wiedziałam jaką żonę biorę ;-).
orogki po żydowsku:
zalewa:
1 szklanka cukru
5 szklanek wody
1 szklanka octu
2 łyżki soli
Do słoików wkładamy:
liście selera - tak trochę one są w takie po trzy jakby łączone to ja ze 3 takie wiązki , liście pietruszki też tak trochę, czosnek ze 3-4 ząbki, ziele ,kulki pieprzu, liść laurowy, ogórki krojone w słupki, lub na pół jak małe.
Zalewę zagotować, i wrząca zalać słoiki zakręcić i postawić go góry nogami , gotowe !!! Smacznego

fifka: no to sobie mężusia wyszkoliłaś :-) mój to ze 2 ray do roku wychodzi sam na piwo raz z kolega co z Wawy przyjeżdża i raz z kolegą z byłej pracy, a tak to my wszędzie razem, czasami sie astanawiam czy to nie przesada bo my non stop ze sobą od 8 lat praktycznie i tylko ra rozstaliśmy sie na 3 dni bo jechałam na pogrzeb do zielonej góry - ciekawe kiedy sie soba znudzimy :sorry2:

a ja zaraz sie ubieram, jakiś makijaż nakiarmię dzieci i około 13stej lece na nowe miasto do rodzicow, bo pogoda może być to trzeba spacer szybkim krokiem zaliczyć

Ostatnia edycja:
Lilly wybaczam tym razem :-p

Lamia dziękuję za przepis :* muszę w poniedziałek wybrać się po ogóreczki na targ i porobię parę słoików... :-)
a filmiki ściągałam z chomika! 7 Mel B 10 minutowy trening nóg.flv - Trening Mel B - Vanity_13 - Chomikuj.pl

A co do naszej Sleep kochanej to zaginęła gdzieś w akcji... :-( już dawno jej nie "widziałam"...

My już całą rodzinką byliśmy w kościółku na 11 bo mąż w końcu ma wolny dzień... uciekam więc bo pichcimy razem obiadek :-)

Miłej niedzieli :*

Ostatnia edycja:
Witam się od mamy :)

Sleep się przeprowadziła i nie ma jak bywać narazie ale pisała że już niebawem się zjawi :-)

My u mamy od wczoraj, nawet byłam z małżem na randce wczoraj wieczorem :-D faaaaaaaaajnie było :-)

buziaki kochane z Gosiewa :cool2:

witam a my dzis byly w chuscie u dziadkow tramwajem i autobusem jechalysmy bo niunia od 7.30 nie spala wcale i tylko 2 dzrzemki po 15 minut i teraz byla kompiel wczesniej i spi juz ;-)ale bylo fajnie polecam chuste ;-)aaa i zapomnialam ze moja niunia prawie usiadla sama nie liczac ze trzymala moje rece i sie na nich podciagla ;-)

sil wspolczuje....zdrowka dla dominisi :*

Witaski kobitki :* stęskniłam się za Wami :*
melduję że wróciłam cała i zdrowa, najedzona oscypkami :) Dziękuję ślicznie za wszystkie kciuki i smski :* ale mam też złe wieści ... tempka mi spadła dziś a od dwóch dni lekkie plamienia :( nie wiem czy to taka skąpa @ czy co ... więcej śluzu niż krwi ( a nawet nie wiem czy to krew czy zabarwiony śluz) brzuch i jajnik nadal bolą :(

Ostatnia edycja:
Pyscku oj.... poczekaj jeszcze z dzień lub dwa... i jeśli ta @ sie nie rozkręci to zrób test... ja tam dalej trzymam kciuki! Jeszcze nic przesądzonego!! :*

Sil oj współczuję choroby małej.... mam nadzieję ze jej szybko przejdzie.... :no:

Atan
gratuluję dla małej!! Konrad siedzi już sam bez trzymania :-D i teraz jego ulubioną zabawą jest stanie i popisywanie się rozmowami...

Necia mrrr... a może jakieś szczegóły??

Lam ja bardzo często sama wychodzę i nie ważne czy mąż jest w domu czy nie... on jest typem domatora a ja z kolei jestem taka "powsinoga" i mnie w domu "coś" trafia.... ale mój m nie ma nic przeciwko temu ze ja tak latam :-D Za to on grzecznie zawsze jest w domu :-p

Magdalena a co takiego pichciliście? :-D

Ja dzisiaj byłam cały dzień najpierw z koleżanką a później u mamy! :tak: mąż miał wolne od żony :-p malutki już śpi po całym dniu a ja mam teraz czas dla siebie!

Swoją drogą małemu fajnie się dzień ustawił. Śpi teraz tylko dwa razy dziennie po 1-2 godziny. raz rano tak koło 9-10 a drugi raz koło 13 i jak wstaje o 15 to już zasypia dopiero koło 19-20 ale na noc. Podoba mi się taki układ :tak:

Boże... dałabym sobie ręce uciąć ze czuję ruchy dziecka od paru dni :no: oczywiście ze wiem w ciąży nie jestem a już na pewno nie w takiej zaawansowanej i to na 100% są jelita... ale to jest takie podobne uczucie ze normalnie szok...

reklama
Do góry