eve1911
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Przepraszam, że tak samolubnie tylko o sobie, ale chciałam Wam podziękować za kciuki i miłe słowa ;*
W końcu mam dostęp do internetu i mnóóóóóóstwo wolnego czasu to może uda mi się Was chociaż po części nadrobić. Mam chyba ze 100 stron zaległości
Ja nadal w szpitalu niestety :-( Mam przymusowy nakaz leżenia, dostaję od groma i ciut ciut tabletek i w ogóle jest super hiper
Na razie nie zrobili mi jeszcze żadnego usg oprócz tego w dniu przyjęcia. Ael już Wam pisała - za co bardzo jej dziękuję ;* - że odkleja mi się kosmówka, mam małego krwiaka i niestety maluszek jest według usg o 2 tyg mniejszy niż być powinien
liczę, że to się poprawi! No nic już Was nie nudzę. Dziękuję Wam raz jeszcze za słowa wsparcia, to naprawdę dla mnie ważne. Dla każdej wielki buziak

Pyscek &&&&&&&&&&
Przepraszam, że tak samolubnie tylko o sobie, ale chciałam Wam podziękować za kciuki i miłe słowa ;*
W końcu mam dostęp do internetu i mnóóóóóóstwo wolnego czasu to może uda mi się Was chociaż po części nadrobić. Mam chyba ze 100 stron zaległości

Ja nadal w szpitalu niestety :-( Mam przymusowy nakaz leżenia, dostaję od groma i ciut ciut tabletek i w ogóle jest super hiper

Pyscek &&&&&&&&&&