reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny!
Przepraszam, że tak samolubnie tylko o sobie, ale chciałam Wam podziękować za kciuki i miłe słowa ;*
W końcu mam dostęp do internetu i mnóóóóóóstwo wolnego czasu to może uda mi się Was chociaż po części nadrobić. Mam chyba ze 100 stron zaległości :zawstydzona/y:

Ja nadal w szpitalu niestety :-( Mam przymusowy nakaz leżenia, dostaję od groma i ciut ciut tabletek i w ogóle jest super hiper :no: Na razie nie zrobili mi jeszcze żadnego usg oprócz tego w dniu przyjęcia. Ael już Wam pisała - za co bardzo jej dziękuję ;* - że odkleja mi się kosmówka, mam małego krwiaka i niestety maluszek jest według usg o 2 tyg mniejszy niż być powinien :( liczę, że to się poprawi! No nic już Was nie nudzę. Dziękuję Wam raz jeszcze za słowa wsparcia, to naprawdę dla mnie ważne. Dla każdej wielki buziak

buziaki003.gif

Pyscek &&&&&&&&&&

reklama
pyscek: trzymam mocno mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

miq: odważna jesteś kobieto:-), a jak pogoda, bo u mnie leje od rana i cały dzień ma być pochmurny , ciese sie ze zadowolona jestes z wypoczynku

eva: trzymaj się mocno, npewno wszystko będzie dobrze ,ważne ze jesteś pod stalą opieką
&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
7&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

żonko:
no jestem z ciebie dumna tyle sie narobiłaś, ja mam propozycje pakuj walizy i wprowadzaj się do mnie przyda mi sie taka pracowita zonka bo ja ostatnio to leniuszek jestem :-D
a co do ogórków to to sa : ogórki, dużo liśći selera, natka pietruszki, dużo czosnku i zalewa słodko kwasna, naprawdę sa bardzo dobre jak lubi te wszystkie dodatki

fifka: ja uwielbiasm piwo somersby, raz spróbowałam i super mi smakuje, a nie upiłas sie wczoraj piwkiem, bo ja jak wypiłam pirwsze po takiej długiej abstynencji to w głowie mi zaszumiało :-)

Ja juz po sniadanku i nie wiem co robić bo nie chce mi swie, mała grzecznie bawi sie z tatusiem, czekamy aż zgłodnieje, ale ostatnio to powiem wam ze ja słysze ze burczy jej w brzuszku a ona nie woła ze chce jesc, nie wiem co to sie dzieje

Ostatnia edycja:
witam
eve trzymaj sie kochana i dzieciaczek tez sie trzymac ma !!!:*&&&&&

pyscek mam nadzieje ze dzis nadal w gorze ;-)&&&&&

czesc magda wspolczuje nanczenia psa... choc lepiej psa niz jego wlasciciela ;-)

A mi mezus dzis robi gołąbki ;-) mniam ;-) a na 13 w koncu do fryzjera ;-) podciac co uroslo ;-)

miq no to super ze wypad pod namiot udany ;-)

To dopiero pierwszy dzień,z dnia na dzień ma być ładniej,póki co trochę wieje ale nie pada:-)

Eve zaciskam za ciebie i maleństwo kciuki!! Będzie wszytko dobrze! :tak: Nie denerwuj sie tylko :*

Lam do tej pory piłam lecha tego lemoniadowego i mi bardzo smakował! Ale jak Necia mówi ze Warka lepsza to muszę spróbować!

Ja akurat chciałam wypić jakieś mocniejsze piwo a nie soczek 2% :-p ale nie omieszkam spróbować!

Miq no teraz pogoda taka sobie... po weekendzie ma być ładniej :tak:

Ja zaraz ide gotować obiadki dla małego póki śpi :tak: a mąż dzisiaj na obiad robi hm... co on robi... taką pizze ale w zamkniętym cieście... coś jak taki wielki pieróg :-D czyli CALZONE. Zobaczymy jak mu to wyjdzie :-)

Hej laseczki wróciła tesknił ktos???
Eve nie martw sie moja kuzynka tez miala krwiaka i sie wchłonoł wiec głowa do gory
Wszystkiego naj dla wszystkich kobietek z okazji jubileuszy,urodzinek jakie obchodziłyscie pod moja nieobecnosc:)
a ja w koncu w domku wczoraj dopadlam mojego miska ale byle do konaca tygodnia i moj michu ma 3 tygodnie urlopu
W tym miesiacu starank były super bez stresu liczenia itd
Pozdrawiam miłego weekendu
Fifcia bym przyjeła fretke ale moj pewnie by sie nie zgodzil:)

reklama
zona...no nieeee...wchodze poczytac co u was, mialam nic nie pisac, ale napisze, ze normalnie JESTES PIEKNA!! swietnie ci w tej nowej fryzurce!! super!

pozdrawiam wszystkie kobitki :*:*:*

Do góry