• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Specjalnie dla Was troszeczkę widoków i powietrza z gór :

SDC12278.jpg to widoczki jak schodziliśmy z Giewontu :)

SDC12351.jpgSDC12361.jpgSDC12364.jpg a to jak dreptaliśmy w deszcz na morskie oko ;-)

reklama
Nie na moje siły aktualnie takie filmy, za bardzo mnie one rozczulają i wzruszają :-(.
Kobietki dodajecie coś nadal do kąpieli swoim dzieciaczkom? Kończy mi się oilatum i nie wiem czy jeszcze zamawiać, czy już sobie darować.

Ostatnia edycja:
fasolka niema zaco ;-)
madziulek malo sie odzywa
iwasek na wakacjach
moja zonka mili smutna bo lekarze niedaja jej nadziei...kaza operowac a ona niechce stracic jajnika...
ael malo tu zaglada zajeta synkiem ;-)
sun luzuje od forum
lili na urlopie

reklama
Fasolka ja od początku nic nie dodawałam... i po prosu myłam małego Johnson baby 3w1 :tak: Ale mój mały nie jest alergiczny... i mu nic tam nie przeszkadza więc nie wydziwiam :-p

Magda noż tak płakać jak ja teraz płakałam to szok.... bałam się zeby tym szlochem małego nie obudzić... :-( ja bym chyba w życiu nie potrafiła oddać dziecka, choć ona wykazała się ogromną dojrzałością...

Pyscek
piękne widoki!! :* aj kiedyś co roku w góry jeżdziłam.... a teraz już od 3 lat nie byłam ani razu :-(

Ja w ogóle jestem szalona... mając Konrada na rękach płaczę na widok małych dzieci... wzruszam sie kiedy słyszę słowo "mama".... teraz aż mnie nosi na myśl że mogę niedługo ujrzeć dwie kreseczki! :-D ah.... boże daj mi wygrać w totka to będe miała drużynę piłkarską!! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry