• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifcia ja dawałam ze względu na wcześniactwo, na początku musiałam bardzo skórę chronić przed wysychaniem, nie dość,ze oilatum do wody,to jeszcze morze oliwki po kąpieli, a teraz tylko bambino na pysiora i czuprynkę i oilatum do wody, Łucka nic nie uczula, nie odparza na szczęście nie mam takich problemów. Co prawda po marchewce wyszły małe kropeczki, ale bez tragedii :-)

Kurcze nie wiem o co kaman,nie chce mi zdjęcia przy drugim suwaczku dodać :/

Idę spać, dobranoc :*

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry!! :-D

Fasolka domyślam się że dla takiego maluszka potrzebna jest dodatkowa ochrona :tak: ja teraz kąpie tak jak pisałam JB 3w1 - dla mnie bomba bo ślicznie pachnie a skórka po nim jest przyjemnie nawilżona. I smaruję małego kremem bambino na słoneczko czy czasem po kąpieli :tak: na pupe nic nie używam, bo odkąd zaczęłam stosować oryginalne pampersy pupka sie nie odparza :-D

I tak jak Atan piszę! Jak dodajesz zdjęcie do suwaczka to pojawia się dopiero na drugi dzień :-) nie wiem dlaczego tak jest... ale tak jest :-p

A co do krosteczek to mój w te upały dostał leciutkich czerwonych na plecakach... ale szybko same zniknęły więc nie wiem czy to była reakcja na "coś" czy po prostu potówki od jazdy w wózku... - stawiam na to drugie bo nic nowego nie dostawał a teraz jest czyściutki jak łaza!

U nas zapowiada się dzień jak co dzień :tak: Ju czuję ze mi dupa skacze bo śliczny dzień za oknem i zaraz będę mężowi truć że chce na spacer :-)

Witam melduję,że żyjemy,małej przestawił się rytm dnia,w nocy grasuje a w dzień jest spokojna bo dużo chodzę,zresztą ja też jestem spokojniejsza a mała widocznie to czuje,pozdrowionka

no wstała, mąż na sprawę sądowa poszedł, bo to sie ciagnie i ciągnie, a ja juz nie poszłam bo nie będę na darmo- jak ostatnio ciągnęła z rana dziecka. Ostatnio to ona sobie świadka wezwała - koleżankę, którą według Seby namawiała do składanie fałszywych zeznań i co śwaidek sie nie zjawił a sąd zamisat ją opierd..... to przełożył, i wczoraj Seba mówił że ta koleżanka nie chce przyjść wiec dzisiaj juz pewnie się to skończy.

Wczoraj moja mała miała jakiś ból brzuszka bo strasznie płakała i podkurczała nóżki ale brzuch miała miękki wiec nie wiem sama co to było, ale dałam Infacol i przeszło.

Fifka: kochana życze ci zebys w tego totka wygrała i miała stadko maluchów, a raczej przedszkole ;-)

pyscek: powiem ci ze może cos w tym Zakopcu jest bo ja jak w tamtym roku była to już byłam w ciąży i nic o tym jeszcze nie wiedziałm, nawet byłam przkonana ze to cykl stracony a tu małą Ada jest na świecie wiec moze u ciebie będzie, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

fasolka: ja jedną butelkę oilatum zużyłam, a tak to też jb 3w1 lub jak położne kazały w białym jeleniu , potem smaruję małą oliwką, a pupkę zasypuję pudrem nivea i nie ma nic odparzenia , jak mi sie oliwka skonczy to chce kupić balsam z nivea do smarowania,

milia:
to trzymam &&&&&&&&&&& żeby sie bez operacji obyło

u mnie dzisiaj słoneczko coś by porobił i gdziesz bym poszła ale jeszcze nie wiem gdzie

Ostatnia edycja:
Cześć :)
Przeżyłyśmy, wczoraj nawet na imprezie byłyśmy, budowlane ziemniaki robiliśmy i Małej przeszło, jak ręką odjął.

sil:a smarowałas jej czymś ząbki lub dawałaś cos na gorączkę ?
a jak imprezka sie udała? oj jak jabym sie gdzies wybrała, a nawet nie grilowałam w tym roku

reklama
Lamiav, paracetamol w czopku, bo miała 39.8, dziąseł nie smarowałam, bo bez sensu dwa przeciwbólowe. A impreza super, dziękuję, na cztery auto, z czego trzy od nas ;) pojedzeni, wyzachwycani nad domem, teraz trzeba wrócić do rzeczywistości, jedno pranie już wstawione

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry