• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Anna ja się nie nastawiam na szybkie zaciążenie dlatego już teraz zaczynam (poza tym miedzy naszymi dzieciaczkami to tylko jakieś 4 miesiące różnicy :tak:) no ale zobaczymy! :-p

witam się i ja z Gosiewa :-D

ciągle zalatane jesteśmy hihi

eve mam nadzieję że wszystko dobrze z tobą i maluszkiem

pyscek :* okropna @ noooo a sioooooooo siooooooo

lamia jak tam rozprawa? :*

Fifka hihi pikantne szczegóły chcesz? ano byliśmy na wieczorno nocnym spacerku po mieście parku itp, poszliśmy na kebaba i piwo i potem do domu taka miła odmiana a jak wróciliśmy to pytają nas co tak wcześnie :-D

sil z Domi już w porządku rozumiem, pyszne te ziemniaki musiały być zazdraszczam

Fasolka ale człowiek durny ileż ja się zastanawialam co to kaszma minima czy jakoś tak haha dopóki nie zobaczyłam reklamy w gazecie. daję mojej Małgosi od 2 dni na noc do mleczka miarkę kaszki ależ jej smakuje nic się nie dzieje i śpi mi do 5 czyli prawie godzinę dłużej :-D

magdalena jak tam Bartuś się miewa?

na fb zarzuciłam fotek kilka :-) jak ktoś looknąć chce

Moja Łu jakoś nie specjalnie sobie nocny sen wydłuża,nawet po kaszce. Wstaje jak chce raz po 5 raz po 6 h licząc od 21, a później już co 3 h.
Ja szukam sobie jakiejś seksownej koszulki nocnej,muszę wyjść z tych ciążowych- karmiących bo mi już jest to zbędne.

Małgosia śpi od ok 21 do 4.30 - 5 nad ranem w tej chwili. ja mam kilka powoli zaczynam się w nie mieścić :-) szukaj i pochwal się co zakupiłaś :cool2: a teraz spadam wykąpać się i poleżeć bo mama moja ma wieeeelkąąąąą wannę i wodę ciepłą z sieci haha :-D buziaki kobitki

Fasolka mój też ostatnio śpi jak chce.... :baffled: już lepiej spał jak jadł tylko z piersi.... budzi się co raz bo mu smoczek wypadł... ja mu go podaje a ten odwraca się ode mnie dupką i kładzie na boczek... - spodobało mu się ostatnio :-D Juz nie wspominając tego ze śpimy ostatnio przy szumiącym radiu bo mu cisza przeszkadza :angry: heh... dzieciaki....

Necia no proszę! A mała z dziadkami została? :-)

Ja się wybieram w najbliższych dniach na basen z mężem i maluszkiem :-D w końcu nie zapisałam się na te zajęcia na basenie z niemowlętami bo na wakacje robią jednak przerwę :nerd: więc idziemy sami!

reklama
a moja wczorajnizle spala bo zasnela o 17;30 i obudzila sie o 5:30 i zjadla i spala do 8;30 kupke zrobila zjadla i przerwa w spaniu o 10 zasnela jeszcze na 1.5h i koniec dopiero o 17 zasnela do 19;20 ;-) a teraz zasypia w lozeczku zaraz bedzie spac ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry