• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan a już miałam wcześniej pytać... karmisz dalej tylko piersią?

No to ślicznie mała śpi... Mój Konrad zawsze spał od 20 do 3-4 i do 6-7. było super! A teraz budzi się co 3 godziny mimo ze w nocy dostaje butelkę zaprawioną kaszką :sorry2: no i co drugie karmienie cyce...

Fasolka
mi się najbardziej podoba ta:

Seksowna ZMYSŁOWA koszulka nocna OKAZJA XXL 44 (2480029202) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A z tych czarnych ja mam czerwoną - jak patrzę na zdjęcia to chyba od tego samego gościa kupioną :tak: mąż mi na rocznicę zamówił :-D

o taką:
http://z2.ibutik.pl/ibutik6/46c065d90017abca4f59daa1/luna-czerwona-komplet-s-i-m-livia-corsetti.jpg (jakoś nie mogę teraz na allegro znaleźć...

Swoją drogą... wiecie jaki z tego mojego bąbla cwaniak? Jak jest bardzo głodny to butla lepsza... cyca nie bardzo chce... ale jak przychodzi co do czego i cyca dłużej nie dostanie to butelka jest be... i szuka przez bluzkę :-D chyba mu też brakuję czasem takiej bliskości i pieszczoty :-) na szczęście mleczko jeszcze mam :tak:

bryy :) zaglądam zanim znów wyruszymy z babcią na łazęgowanie :-)

fasolka my byliśmy raz ale umawiają na konkretną godzinę, powiedziano mi że powinny być 3 kontrolne usg nawet jak wsio w porządku, mnie się ta biała najbardziej podobała

Atanek no fajnie ci śpi ale ja już się tak przyzwyczaiłam że moja w ciągu dnia tylko drzemki w sumie robi że jakoś mi to nie przeszkadza

Fifka bo z mojego zięcia spryciula jest i robi jak mu wygodnie ooo :-p a a propos twojego pytania tak z moimi rodzicami została, jutro chyba też z mamą zostanie a ja zamiast jej pojadę z młodym do Sosnowca

Witam sie porannie :)
Chiałyście fotke Wikuni...to moj skarb WIki.jpg

Necia ooooo z Magdą możesz się spotkać!! :-)

Mój mały w dzień śpi dwa - trzy razy. Z rana - jakieś dwie godziny po pobudce i później koło 13. Każda z tych drzemek trwa od godziny do dwóch. Więc nie narzekam! Jak wstaje kolo 15 to już nie śpi do 19. Koło 20 spanie już na noc (no i jak wcześniej pisałam kilka pobudek na jedzenie ma...)

A Anna zapomniałam! Gratuluję pierwszych kroczków malutkiej!! Śliczna dziewczyneczka!!!

A ja się pochwale moim małym!

P1090594.jpg

UWIELBIAM TO ZDJĘCIE!!

Anna słodka kobietka :-)

Fifka no myślałam o tym ale będzie ciężko bo jadę z rodzicami tego drugiego chłopaka co ma mieszkać z młodym i zależna jestem od nich niestety bo za mieszkaniami jechać trzeba. Wczoraj wieczorem wpatrywałam się w to zdjęcie supeeeer :-)

A tam utalentowana :-D po prostu kupiłam taką paczkę od koleżanki z forum i wykorzystałam swoje sciany i prześcieradło jako tło :-p Aparat mam słaby... i zdjęcia wyszły takie sobie bo oświetlenie było do d... czekam teraz na jakiś prześliczny słoneczny dzien i dobry humor mojego malucha na kolejną sesje :tak:

Oj jaka z Wiktorii duża dziewczynka! :*

cześć dziewczynki
Ja się pochwalę ze moja niunia odkryła wczoraj że ma nogi :-)i zaczęła je łapać , no i zabawki już trzyma pewnie :-D ale mam z niej radochy .

fasolka:| mi sie podoba ta co podpisana seksowna oi zmysłowa

neciuszka:
oj sprawa jako tako ale miała fajny finał ,bo była mojego nie wytrzymała i pokazała swoje oblicze . Teściowa zaczęła opowiadać o tym ze Seba nie je prawie nic bo ona nie gotuje, czasami jak u niej jest to o 18 je śniadanie :angry: a ona go co najwyżej jakimś kebabem na mieście ugości, i ta wariatka nie wytrztmała i na całą gębę do mojej teściowej krzyknęła ZAMKNIJ SIE!!!!!!! :-D ale sei usmiałam jak mi mąz , a później to teścioewa powiedzieli. Sędzina ją opierniczyła, i kazała ten incydent zanotować , no i w koncu wszło ze nie umie nad sobą panować . Nastepna sprawa 23 sierpnia i mam nadzieje ze to juz finał .

Neciuszka pozazdrościć wam randki, może i nam by sie przydało takie wyjście,ale szkoda mi małej jescze zostawiać, planuje na razie do kina na Prometeusza iść ale sie zastanawiam
ana: o jaka Wiktoria panienka, sliczna

fifka:
u mnie Ada podobnie w noicy śpi, po 20stej zasypia i tylko budzi sie między 2-4 róznie to bywa, potem pobudka około 6stej , i póxniej od 7- 9 lub10 spi. Za to w dzien to juz róznie ale nie pamietam kiedy ostatnio spała 3 godziny

wczoraj robilismy odlew rączki 3D ale po raz 3 nam nie bardzo wyszło , potem wam pokażę jak to wygląda

reklama
Fifka kkochana jak ubierać dziecko do chusty? Bo w domu w bodziaku krotkim bo 26 stopni czy do chusty też w bodziaku tylko spodenki zalozyc czy tylko cccala w jednego pajaca?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry