Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no i co drugie karmienie cyce...
mąż mi na rocznicę zamówił
chyba mu też brakuję czasem takiej bliskości i pieszczoty :-) na szczęście mleczko jeszcze mam 
a a propos twojego pytania tak z moimi rodzicami została, jutro chyba też z mamą zostanie a ja zamiast jej pojadę z młodym do Sosnowca
po prostu kupiłam taką paczkę od koleżanki z forum i wykorzystałam swoje sciany i prześcieradło jako tło
Aparat mam słaby... i zdjęcia wyszły takie sobie bo oświetlenie było do d... czekam teraz na jakiś prześliczny słoneczny dzien i dobry humor mojego malucha na kolejną sesje 
ale mam z niej radochy .
a ona go co najwyżej jakimś kebabem na mieście ugości, i ta wariatka nie wytrztmała i na całą gębę do mojej teściowej krzyknęła ZAMKNIJ SIE!!!!!!!
ale sei usmiałam jak mi mąz , a później to teścioewa powiedzieli. Sędzina ją opierniczyła, i kazała ten incydent zanotować , no i w koncu wszło ze nie umie nad sobą panować . Nastepna sprawa 23 sierpnia i mam nadzieje ze to juz finał .