• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć lasencje :)

Fasolka, a ja nie wiem która.. wszystkie mi się podobają...

Lamiav, fajne są dzieciaki jak nogi odkryją :)

Ciężka noc za nami, Mała tak płakała, ze szok. Ale dziś jedziemy w Kraków, do Bonarki, będzie miała ludzi to jej lepiej będzie :) i pewnie jakiegoś wafla zaliczy od loda :) Ale chyba wezmę wózek, zamiast chusty, mnie będzie wygodniej ;) nie zje mi ciacha z buzi. Zamówiliśmy też jej krzesełko do karmienia. Teściowa dała pół kasy ;)

I zamówiliśmy drzwi. Mahoniowe. Tak żęby nie było, kolor maksymalnie nietypowy, ale okna też są mahoniowe, więc jakoś będzie :) Tak w ramach wieści z budowy

reklama
Atan a jak ubrałabyś do wózka? Ja do chusty ubieram lżej niż w przypadku spaceru w wózku bo chusta też swoje grzeje... a nogi... ja nie jestem specjalnie przewrażliwiona i jeśli jest cieplutko i ja sama latam w klapach i w stopy mi ciepło to i dla małego zostawiam bose nogi.

Teraz latem zawsze do chusty nakładam tylko bodzika z krótkim rękawem (bo rączki chowam pod chuste jak jest chłodniej) i na nóżki czasem skarpetki a czasem nie w zależności od pogody... no chyba ze jest bardzo zimno wtedy boda z długim rękawem i rajstopki/spodenki ze skarpetkami. No i na głowie czapa obowiązkowo bo nawet w upał słońce napali w łepek...

Pewnie, że cyknę ;) a niedoróbki się wytnie ;) bo na pewno to będzie trwać. Na ten rok te jedne drzwi tylko. Jak robisz odlew? Super sprawa

moja siostra kupiła to małej w Anglii, ale u nas tez widziałm na allegro, bo zużyliśmy masę w której zanurza się rączkę i chcemy zamówić , i powiem ci ze sie bardziej opłaca samemu taki zestaw zrobić.
i tak chcemy zamówić masę wyciskową, która rozraiasz z wodą, jest bardzo gęsta i trzeba w odpowiednim momencie włożyć rączkę bądź nóżkę, przytrzymać ze 30 sekund i wyjąć - tylko dziecko nie moze sie ruszać bo nie wyjdzie, robiliśmy to na śpiąco a i tak sie Ada ruszyła :-). Potem robi sie mieszankę gipsu i zalewa po paru godzinach sie obskubuję tą masę i gotowe, mam jesacze farbkę do pomalowania na srebro,
tu masz filmik
Film instruktażowy do zestawów Zatrzymaj Czas - YouTube

Hej!
Mam mętlik w głowie... Będąc w toalecie zauwazyłam dziwną rzecz, trwała dosłownie kilka minut. Pomijając fakt, że ostatnio mam tyle śluzu, ze dosłownie w nim pływam Ale wracając do tematu, na papierze, póżniej na bieliźnie zauwazyłam coś... no w laśnie coś. Bo to niby sluz, niby nie śluz. Kolor żółto-bezowy ( za przeproszeniem, taki jasny gó**iany kolor ). :szok:Założyłam wkładkę i przeszło. Co to jest? Macie jakiś pomysł? Wstęp do okresu? Ale jak? Nigdy tak nie miałam Mam zresztą dopiero 23 dc, przynajmniej 2 dni za wczesnie. Infekcja? Chyba by było dalej a nie przeszło po 5 minutach?:szok:

Witam się i ja!

Wszem i wobec ogłaszam, że jestem już w domciu :) Krwiaczek się wchłonął, kosmówka nie odkleja i dzieciątko rośnie jak na drożdżach :)

buźki ;*

kobitki mam pytanie. Ponad miesiąc temu odstawiłam tabletki anty. mialam lekkie plamienie po ich odstawieniu. Po 13 dniach przez okolo 5dni bolalo mnie podbrzusze. Teraz znowu od 4 dni boli mnie podbrzusze. Test robiłam jakies 7 dni temu i byl negatywny. a teraz nie wiem co sądzić bo minął ponad mies a okresu jak nie było tak nie ma... chce poczekać jeszcze tydzien i jezeli @nie przyjdzie to wtedy go zrobie.wydaje mi sie ze cykl mógł sie troche poprzestawiać...

Siemano laseczki. Piękne dzieciąteczka wasze :-)
Koszuli nadal nie kupiłam, bo się nie mogę zdecydować.
Byłysmy na USG bioderek wsio ok.
Zrobiłam boski filmik z jedzenia ziemniaków z dynią, ale nie mogę na kompa zrzucić bo mi jakiś błąd wywala, może jak mąż wróci to problem odczaruje wtedy wam wieczorkiem pokażę :-)padam robić amerykańskie naleśniki bo mnie naszło na nie, będę pewnie wieczorem.

Lamiav :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry