• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ale z nas włóki, ale juz jesteśmy, mała zjadla jak bąk i padła biedolinka :-)
Byłam dzisiaj w mojej pracy, i tak mi sie nie chce do niej wracać, och żeby tak mąż wiecej zarabiał to bym została w domu, chciałabym chociaż być z niunią aż skończy roczek.

ewa: to cudowna wiadomość ze wszsytko jest dobrze, oby tak dlaej

fasola\:
zamawiaj seksi zmysłową koszulkę i wskakuj w nią, no i iczywiśćie musisz koniecznie sie w niej pookazać ;-)

danao, annaLa jakoś nie zanm sie na tych cyklach i nie wiem co to u was moze byc

zapraszam do albumu bo mam nowe fotki

ps. czy ktoś zauważył że moja dziecinka ma już 3 miesiące i jeden dzień, ale czas leci, dopiero co ja urodziłam a ona już taka duża łezka sie w oku kręci

co do odlewów jak ktoś będzie zainteresowany to podpowiem jak zrobić zeby było taniej bo tak za kompelt do tego to około 100zł wychodzi a mozna taim kosztem zrobić samemu

Ostatnia edycja:
reklama
No i jednak jutro wyjazd tylko nadal nie wiem o której jak ja nie lubię tak wrrrrrrrrrrrrrrr, Madzia prawdopodobnie bo nie wiem na pewno będziemy mieć chwilę wolnego 12.30 - 14.30 w oglądaniu mieszkań ale gdzie się ulokujemy to nie mam pojęcia. Mamy do obejrzenia mieszkania na Reymonta, Sportowej, Zamenhoffa, Piłsudskiego. Po dwóch pierwszych ta przerwa ma być bo następne później mamy ok 15.

eve super że się wchłonęło i z dzidzią dobrze

lam piękne jesteście :)

zapomniałam co komu jeszcze bo zaś na szybko was czytam ;) ale sobie dziś pomasowałam to i owo na mamy materacu masującym

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!! :*

Lam sto lat dla Ady!! A zdjęcia skomentowałam w albumie! :*
Szybko czas mija?? A co ja mam powiedzieć jak mój ma zaraz pół roczku???? :szok: Rozmawia ze mną wstaje.... CHODZI TRZYMANY ZA RĘCE!!!!!! :szok::szok::szok: Tatuś mądry mu pokazał ze tak się da.... no... może chodzi to za dużo powiedziane... ale trzyma się sam za moje ręce tylko dla równowagi i stawia sam kroczki! ja za nim nie nadarzam...

I ja jestem chętna na podpowiedź jak zrobić taki odlew!

Necia miłego wyjazdu wam życzę!! :*

Fasolka
cieszę się Łucja ma zdrowe bioderka! My idziemy na 3 kontrole w sierpniu i już się boję czy on od tego wstawanie sobie nic nie zrobił :dry:

Danao dziwna sprawa... może to po prostu jakieś takie odchody maciczne zapowiadające @??

Ja się od dwóch dni strasznie z mężem spinałam.... były już takie trzaskania drzwiami ze szok... ale w sumie to dobrze :tak: dzisiaj sobie pogadaliśmy szczerze i atmosfera się oczyściła! Cholera mam problem sama ze sobą siedząc w domu... nie radzę sobie z wewnętrzną samotnością... :zawstydzona/y:

Fasolka mój brat na studia idzie i trzeba mu mieszkanie wynająć, jedziemy z jego kolegą i tatą tamtego jutro ale wnerwiają mnie ci ludzie bo która godzina a oni nie powiedzieli o której rano wyjazd wkurza mnie coś takiego

Fifka rośnie rośnie :-)

Lamia 100 latek dla Adusi :-)

moja matula nie pojedzie bo nie da rady na taką podróż i ona z Gosią zostaje a ja jadę żeby młody sam nie był przy wyborze ale aż mnie telepie na ten wyjazd jak dziś tak patrzę na to umawianie się z nimi

madzia też mam nadzieję a w razie co pamiętam tyle że oni we dwóch chcą jak narazie zobaczymy co to jutro z tego będie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry