• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka, ona pije moje mleko :) bo ja mam na tyle, na ile ona chce. Bez herbatek itd... Krowie to tyle, ile czasem rozrobię biszkopta, raz jadła budyń i nic jej nie jest. A smakuje jej bardzo. Pić, żeby pić całą butlę to nie pije.

Pyscku, jak tam?

Lamiav, o co? Wyżal się kobitko :)

Sil a u mnie coś niepokojącego jak dla mnie się dziej :( już 9 dzień mam plamienie, przez dwa dni krwawienie i potem plamienie, kurcze dziś ostatni dzień clo i trzeba działać a tu plamienie i nie wiem co robić , do gina mam wizytę na 2.08 ehh ... może dziś już ostatni dzień plamienia ....

Pyscek o tym samym pomyślałam.... Kciuki! &&&&&&&&&&&&& często jest tak ze podczas terminu @ jak sie jest w ciąży jest tylko plamienie albo skąpe krwawienie :tak:

Sil aaa no tak.... ja swoim karmię co drugie karmienie bo powoli staram się pożegnać laktację... ale jeszcze póki nie zobaczyłam II kresek na teście to sobie pozwalamy na chwile czułości :tak:

Pyscku, ja tempki nie mierzyłam, więc tu Ci nie pomogę całościowo, ale ja normalnie w terminie dostałam @, dzień krwawiłam a potem plamiłam jeszcze miesiąc, przez co leżałam.

Fifka, no ja bym musiała w połowie na mm przejść, bo ona je rano, w południe jak sobie przypomni, wieczorem i dwa razy w nocy, czasem raz. Też żegnam laktację, bo ona już szuka mi za bluzką. Ale już dwa mi się udało znieść, zresztą, sama się odstawiła. I wieczorem kaszka na mm. Teraz właśnie zjadła dwie kromki z bułki z szyneczką.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry