• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ostatnia edycja:
reklama
hejko mysle ze chyba to alergiczny bo mam juz spokoj a tylko sola i mascia majerankowa na noc zrobilam ;-) na szczescie ;-)
niunia dzis zjadla jarzynki z cielencinka i polowe bez gadania zjadla ;-) ze smakiem ;-)
po jutrze bedzie kroliczek ;-)

a kwiatuszku chyba chodzilo o sesje z pokazu zdjecia sa na fb a film dalam linka wczesniej ;-)

Fasola ta Łucja to naprawdę śliczna jest :-)
A Iwasek psioczy na mnie hihi :P

Wracam ja tutaj, trzeba porządki zrobić (komuś się nie podoba, kij mu w doopke, chociaż nie za dobrze by było :P)

Miq babko jak się czujesz?

Atanku fajnie wyglądałaś na tym pokazie :-)

Necia, jak będziesz chciała jakieś ubranka mów, spróbuje coś zorganizować :-)

Sleepy pokaż zdjęcia Filipka! Proszę ładnie :-)

Lilly jak Julcia? Ewika a co u was?

Sil Domi dalej marudna? Ma już ząbki jakieś?

Eve babo ukaż się, co tam u Ciebie, brzucha pokazuj!!

;> Ael przecież wiesz ze jestem nieustawialna... ;D
Uwagaaaaaaaaaaaa......;)))

Hej kobiałki:)
hihi Sleep ale mnie moje szczęście transportuje do żonki . Posiedzi jeden dzien i wywalimy go do Warszawki a my bedziemy szaleć ;) Pokoik sliczny!!!! W salonie mam nadzieję że powiesisz śwoj obraz bo jest sliczny :)

Atanku niunia super:) Ale rosną te pociechy nasze ukochane:D

Fifka co do karmienia w ciązy to powiem CI ze z wieloma sytuacjami się spotkałam gdzie mama maluszka normalnie karmiła będąc w ciąży ale lepiej zapytać lekarza. Swoją drogą to odwaąni jesteście:) Ja się nie zdecyduję na kolejne dziecko nie mając odpowiedniego zaplecza finansowego. Teraz niczego nam nie brakuje w sumie ale nie chciałabym się zastanawiać czy mi starczy na pieluchy.
Konrad sliczny chłopczyk:) Tylko jak zobaczyłam to chodzenie za ręce to mnie ciary przeszy słowo daję. Pogadaj z lekarzem bo to naprawdę za wcześnie. Obciąża sobie bardzo stawy a po co później macie mieć z tym problem.

Fasolciu bo z Ael trzeba czasem krótko ale dobitnie;)

Słuchajcie mojego chłopa wysypało! Ma plamy czerone jakby w pokrzywy wpadł i swędzi go całe ciało. Nam nic nie jest ale zastanawiam się co to moze być. Podejrzewam reakcję alergiczna ale na co?!

Rewelacyjny ten filmik!
To najbardziej uroczy film o narodzinach - To najbardziej uroczy film o narodzinach - Fakt.pl

Ostatnia edycja:
Ja pikoleeeee miałam taki wyje*bisty obiad dzisiaj mieć i nie mam, bo mię się zjarał wrrrrrrr

hmmm Iwasku pewnie reakcja na COŚ, a to jest niestety straszne bo akurat na to uczulenie nie ma lekarstwa ;-)

Ostatnia edycja:
hahahaha Fasola sory ale się uśmiałam! Ja to CI się zjarał??????!
hehehe ja musze sie zabrać za cos do jedzenia dopiero ;) Odwykłam od pichcenia ;DDDD

reklama
Iwasek co do karmienia to już będąc w ciąży mi lekarz mówiła ze ja karmić nie będe mogła bo wspiminałam ze będziemy chieli szybko się starać o drugiego bobasa...

a jeśli chodzi o finanse to teraz przez najbliższe trzy miesiące mamy troszkę głupią sytuację bo mąż zmienia pracę i teraz wyszło tak ze teraz pracuję niepełny miesiąc więc mniejsza wypłata a później będzie szkolenie przez co też wypłata będzie sporo mniejsza. Wszystko ureguluję się jak mój w końcu zacznie normalnie pracować więc nie boimy się o finanse. :-) Choć nie będzie luksósów to wiem ze damy radę! A jak wróce do pracy to już w ogóle bedzie super. :-D

A co do stania to pediatra to widziała. No cóż.... wcześnie ale on to sam robi... to nie jest specjalne wstawanie i nie da rady go trzymać w poziomie... on w łóżeczku sam wstaje trzymając się za kraty... i to samo robi na macie edukacyjnej... na rękach jest wielki wisk jak mu się nie pozwalasz podciągać... to tak jakby dziecko zaczynało tobie raczkować a ty je na silę powstrzymujesz i kładziesz... nie ma szans... zaraz idziemy na USG bioderek wtedy wszytko się okażę, choć moja mama mówiła ze ja też wcześnie wstawałam (też coś koło pół roczku) i nogi mam zdrowe. Najważniejsze zeby dziecko samo to robiło a nie było stawiana na siłe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry