Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej
fifka: osz ty ranny ptaszku :-) ja dopiero wstałam i tylko małą nakarmiłam i sama zjadłam, myslałam że jeszcze pospimy ale Ada ma inneplany :-).
No to masz fajnie dzień zaplanowany, a ja nie wem co robić ze sobą ale coś musze pomysleć
miq: ja to byłam już przygotowana ze 2 miesiące wczesniej i tylko torbe co jakiś czas sprawdzałam czy na pewno wszystko mam :-) bo ja lubie mieć zaplanowane z góry, no i musieli mi troche pomóc Ade wygonić z brzucha co prawda w dzien terminu ale zawsze ;-)
Tak jak Fifka pisze ja też wielu rzeczy nie użyłam, z ciuszków, to sukieneczki sie nie przydają bo są nie wygodne, podwijają sie, chyba ze takie które mają miedzy nóżkami zapięcie jak body to te są fajne, z rzeczy to nie do karmienia mi sie ie przydalo, mam 2 pary osłonek na sutki, jedne zamówiłam sama, a 2gie w szpitalu mnie nakusiły ze niby lepsze i kosztowąły 35 zł , guszka, do nosa, sudeokrem , gacie foliowe do pieluch tertowych, baldachim ,ładnie wygląda ale jest tak zawinięty żeby nie przeszkadzął, ochraniacze na szczebelki zdjęte bo musze małą widzieć jak śpi, i jeszcze wiele wiele innych rzeczy
slyp: widzę ze masz taneczny humor, boś sobie avatara na hipcie zmieniła :-)
atan: z tellefonem nie pomogę, bo ja nie cierpię dotykowych, jestem z innej ery i nie mam zamairu sie na nie decydować nigdy, ale ogolnie to mam sony ericsson i jeste zadowolona
idę sobie kawkę zrobić - co prawda inkę bo tak w ciąży sie przyzwyczaiłam że juz rozpuszczalnej nie piję![]()
dlatego też długo przed porodem miałam już wszystko! Ja nie mam takich rzeczy, które kupiłam niepotrzebnie
wszystko użyłam!! Jedyny mój błąd jaki popełniłam podczas zakupów to leżaczek... kupiłam do 11kg zamiast od razu do 18 
Noszę go wszędzie!
dla mnie MEGA przydatna rzecz przy dziecku 

Ty jak coś wymyślisz to idzie paść ze śmichu!
Więc bardzo mnie to ucieszyło!
Wszyscy byli oczarowani grzecznością mojego synka! Pobawiłam się z moimi dzieciakami, nagadałam się i czuję się WSPANIALE!! Tylko nowe pracownice patrzyły na mnie jak na ufo jak weszła jakaś obca baba i panoszy się po sali
Dopiero jak im powiedziałam że ja tu pracuję to się otrząsneły z szoku 
Tak więc nie mogę się doczekać!