reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziękuję za miłe powitanie:-D
robiłam poziom hormonów i wszystko ok tyle że nie robiłam ich w tych dniach które się powinno ale lekarka powiedziała że jak by cosik było nietak to by wyszło ale kazała się nie przejmować że wsio jest oki i dostałam luteine przez10dni po3tabletki od16dc , i tak już 3miesiące i dalej niewidać tej drugiej wymarzonej kreseczki. Ajuż w zeszłym miesiącu mieliśmy nadzieję żę to już @się spóźniała3dni źle się czułam wymiotowałam ale testy wychodziły neg no i wkońcu nadeszła@ i marzenia się rozpłyneły:(
i tak co miesiąc mamy nadzieję żę wkońcu będzie ten nasz upragniony robaczek
a teraz mam 18dc i mam nadzieję że wkońcu ujrzymy tą drugą krechę :-)

hej dziewczyny. ja wpadłam tak na chwile. wczoraj mialam kiepski humor ale dzis jest juz lepiej. chyba hormony sie wyregulowałay ;) nie jestem zadowolona ze jest @ bo juz mnie ciagnie do meza ale jest pare pozytywow. ja mam taki problem ze przed okresem to pochlaniam wode jak gabka i przez pare dni jestem spuchnieta jak balon wygladam. wiec dzis wrocilam do normalnosci. a kolejna sprawa to taka ze podczas ostatniego @ podczas oddawania moczu cos ze mnie wypadlo dziwnego, opowiedzialam o tym lekarzowi i powiedzial ze prawdopodobnie było to wczesne poronienie. nie wiedzialam i nie umialam mu dokladnie tego okreslic ale dzis mialam to samo. okazalo sie ze jest to troszke wiekszy skrzep i został on na podpasce. prawdopoodbnie wiec tak samo było ostatnio. to nie bylo poronienie tylko skrzep. ciesze sie z tego. teraz wiec czekam do konca @ potem testy owulacyjne i do lekarza na monitoring. to tyle. kolorowych snow ;)

Ależ się dziewczyny rozpisałyście :D
Witam Cię Maju na forum:) Jak masz ochotę możesz podać termin swojej następnej @, to Cię umieszczę na naszej liście :D
Julieet, skoro masz druga ciemną krechę, to już pewnie wiesz, kiedy będzie @, więc możesz podać termin :D
A ja w tym miesiącu kończę 25, więc blisko Ael :)

Ależ się dziewczyny rozpisałyście :D
Witam Cię Maju na forum:) Jak masz ochotę możesz podać termin swojej następnej @, to Cię umieszczę na naszej liście :D
Julieet, skoro masz druga ciemną krechę, to już pewnie wiesz, kiedy będzie @, więc możesz podać termin :D
A ja w tym miesiącu kończę 25, więc blisko Ael :)
No to kiedy Lilly opijamy nasz czarnobylski rocznik? :-D
Witam Maję również na naszym forum :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry