Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W czwrtek idę do innego lekarza, mam nadzieję, że coś sensownego mi doradzi.WitajHej Dziewczyny ! Można się przyłączyć ?!
Staramy się z Mężem o dziecko od ośmiu miesięcy, jak narazie bez skutku. Zmieniłam lekarza z , którego byłam zadowlona aż do momentu kiedy powiedziałam mu o Naszych staraniach. Prawie mnie wyśmiał i powiedział, że jak po roku starań dalej w ciąży nie będę to mam przyjść...W czwrtek idę do innego lekarza, mam nadzieję, że coś sensownego mi doradzi.
Sun więcej wiary. Ja cały czas trzymam kciuki i mocno wierzę:-)
Witaj Aśka1987, koniecznie zmień lekarza jak z tego nie jesteś zadowolona,no i łykasz kwas foliowy nie ?;-)
Pyscku Ciebie ściskam mocno i głowa do góry...
Tak, łykam. Tak jak pisałam idę do nowego bo poprzedni mnie zawiódł.
byliśmy tak szczęśliwi, zaplanowaliśmy już dokładnie wszystko: wózek, fotelik, łóżeczko, imiona, pieluchy itp. A tu dwa tygodnie później @ się pojawiła
Jak okazało się u gina ciąży wcale nie było, tylko cykl mi się rozlegulował... Tak więc staramy się dalej. Czy któraś z was stosowała zioła O.Sroki lub O.Klimuszko? Nie chce na razie żadnej chemii od gina, wolę spróbować naturalnie. 
Hej Dziewczyny ! Można się przyłączyć ?!
Staramy się z Mężem o dziecko od ośmiu miesięcy, jak narazie bez skutku. Zmieniłam lekarza z , którego byłam zadowlona aż do momentu kiedy powiedziałam mu o Naszych staraniach. Prawie mnie wyśmiał i powiedział, że jak po roku starań dalej w ciąży nie będę to mam przyjść...W czwrtek idę do innego lekarza, mam nadzieję, że coś sensownego mi doradzi.
Dziewczyny ja tylko na chwilę, przyszłam powiedzieć że dostałam @ :-( i mam dziś doła....
Sun więcej wiary. Ja cały czas trzymam kciuki i mocno wierzę:-)
Oczywiście żartuję... bo nie wierzę, ze się teraz właśnie udało... A jak u Ciebie starania... jak psychicznie teraz do tego podchodzisz?????