• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aga objawy się zaczną koło 8 tygodnia! Życzę ci zeby nudności cię ominęły! Ja na początku nie czułąm nic... a jak się zaczęło schudłam 7kg bo nic nie jadłam tylko wymiotowałam...

Madziulek
haha ja miałam na myśli to ze zaraz Magda Agę wpiszę do wierszyka!:-p Magda w sensie Magd.a ;-)

reklama
Szczerze? Do dnia @ nie widziałam w ogóle objawów ciąży. Ba! Jak wykonywałam test to tylko, dlatego bo @ się spóźniała 2 dni, a ja miałam rano wizytę u lekarza. I wiedziałam, że pierwsze pytanie jakie zada to czy zrobiłam test. Zrobiłam go ot tak, wiedząc że będzie negatywny. Umyłam zęby, zerkam dla pewności i... widzę II. Nie uwierzyłam! Pojechałam do lekarza i próbowałam mu wmówić, że choć test jest dodatni to ja w ciąży na pewno nie jestem! Patrzył na mnie jak na zjawisko :-p Zrobiłam o 8:00 betę, a o 12:00 dzwoniłam do lekarza, który miał mieć już na biurku wynik. Pani powiedziała, że nie ma wątpliwości - ciąża, bo beta wysoka :-)

Zazdroszcze :) Ja jak na razie mam Mała istotke w rodzinie :) Zobaczymy jak to bedzie ze mna :zawstydzona/y: podbrzusze bardziej zaczyna pobolewac, wiec chyba nici, dobra nie pisze o tym i nie mysle...

wybaczcie że się wtryniam ale Aga ogromne gratulacje :*

Madziulek to teraz kolej na ciebie :-) mocno trzymam &&&&&&&&&& i za resztę kochanych starszych staraczek (pyscek, mila, sun chyba nikogo nie pominęłam i dla nowych też :-)

Nooo kochane rozmnażać się bo mam dziewczyńskie ciuszki dla was :-D

ja folik biore obojetnie o jakiej porze...
Karla ja na miejscu tej dziewczyny juz dawno zmienilabym lekarza, a po tym co tez pisalas, ze to niby planowana ciaza, to moim zdaniem bylo inaczej... Kazda normalna kobieta jak zajdzie w planowana, czy tez nie planowana to chce sie wszystkiego dowiedziec, dziwna sytuacja jak dla mnie (ale nie mnie oceniac, nie znam tych ludzi i nie wiem co mysla na temat tego wszystkiego, w tym nienarodzonego jeszcze dzieciatka)...

A co tu taka cisza?? Zawsze jak ja przyjde to reszta ucieka;-)
no ja tez bym zmieniła lekarza no ale cóz:/ nie moja wina próbowałam wiele razy mam ttylko nadzieje ze chociaz nie oleja szkoły rodzenia.

Cześć dziewczyny,
pamiętacie mnie jeszcze?
wink2.gif
Sto lat mnie u Was nie było (psychika nie wytrzymała - przepraszam
embarrassed.gif
)

Ale wracam... O ile mnie przyjmiecie z powrotem...
I powiem Wam, że jestem najszczęśliwsza pod słońcem. Chyba będę mamą...
biggrin.gif

Chyba, bo chociaż testy i lekarz to potwierdzają, to ja nadal nie wierzę
p.gif

Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki!! Szczególnie bliskie mojemu sercu: Sun, Pyscek, Miliaa, Madziulek. Dziewczyny skoro mi się udało to Wam też musi! Nie poddawajcie się, choć nie jest łatwo! :*
ja piernicze nawet ja cie pamietam a tez dopiero co wróciłam po długiej nieobecnosci:) tak strasznie ci kochana gratuluje:) widzisz bóg sie do was uśmiechnął:)

Madziulek20 mocno trzymam kciuki:) mnie tez piersi bolą:) dwa dni temu nie z tad ni zowat czy jak to sie pisze:) wymiotowałam:)
no ale nie chce sobie wmawiać:)

Neciuszka ja jestem juz od dawna a mnie pominełaś:((((( co prawda troche mnie nie było, ale mam wielki come back i mam nadzieje ze fasolka sie jak najszybciej pojawi:)

a my zaraz do wyrka na małe bara bara riki tiki ta:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry