• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja folik biore obojetnie o jakiej porze...
Karla ja na miejscu tej dziewczyny juz dawno zmienilabym lekarza, a po tym co tez pisalas, ze to niby planowana ciaza, to moim zdaniem bylo inaczej... Kazda normalna kobieta jak zajdzie w planowana, czy tez nie planowana to chce sie wszystkiego dowiedziec, dziwna sytuacja jak dla mnie (ale nie mnie oceniac, nie znam tych ludzi i nie wiem co mysla na temat tego wszystkiego, w tym nienarodzonego jeszcze dzieciatka)...

A co tu taka cisza?? Zawsze jak ja przyjde to reszta ucieka;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem!!

Mały dopiero zasnął więc mam chwilę :-)

Celyna
ulotek się nie czyta.... żartuję oczywiście :-D ale nie bierztegoco tam przeczytałaś dosłownie! Ja nie miałam żadnych objawów niepożądanych... i nie słyszałam zeby jakakolwiek z moich znajomych (czy to forumowych czy nie) je miała...

Tylko ze w czasie przyjmowania CLO trzeba chodzić do ginekologa na monitoring cyklu.

Sun
do zobaczenia! :*

Madziulek u mnie w porządku! Czekam teraz na skok tempki! :-)A malutki dobrze. Jutro idziemy na szczepienie. A jak starania u ciebie??

Fifko a czekam teraz czy @ przyjdzie czy nie, ost spozniala mi sie 2 tyg, myslalam ze sie udalo a tu lipa.. Jak mozesz to wyslij mi info o badaniu szyjki jak masz;-) Z gory dziekuje, poczytam sobie... a @ planowana powinna byc 7.09 ale nie wiem czy bedzie , czy znow cos sie rozregulowalo...

Cześć dziewczyny,
pamiętacie mnie jeszcze?
wink2.gif
Sto lat mnie u Was nie było (psychika nie wytrzymała - przepraszam
embarrassed.gif
)

Ale wracam... O ile mnie przyjmiecie z powrotem...
I powiem Wam, że jestem najszczęśliwsza pod słońcem. Chyba będę mamą...
biggrin.gif

Chyba, bo chociaż testy i lekarz to potwierdzają, to ja nadal nie wierzę
p.gif

Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki!! Szczególnie bliskie mojemu sercu: Sun, Pyscek, Miliaa, Madziulek. Dziewczyny skoro mi się udało to Wam też musi! Nie poddawajcie się, choć nie jest łatwo! :*

Agus Kochana, wielkie gratulacje ;-) Noo w koncu jedna z nas przyniosla dobre wiesci... Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze Ci sie udalo :***
No i jak moglysmy zapomniec, wracaj :-) Opowiadaj co, gdzie i jak!!!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry