• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Martuska nic się nie martw tym TSH. Po lekach szybciutko spada. Ja miałąm 3,8 (wg mojej wiedzy u osób starających się o dziecko powinno być do 2). Dostałam Euthyrox 25 i miesiąc później już było poniżej 2. Zresztą cały czas ten lek przyjmuję. W czwartek endokrynolog zadecyduje czy nie zwiększyć dawki w ciąży.

Sun to dobrze :)

Karola witaj :)))

reklama
hej kobitki , ja dzis ledwo zyje dopiero wróciłam z pracy i znowu leze pod pierzyna ta cxhoroba mnie wykonczy ,, @ dalej nie ma dzis 5 dzien nie wiem co o tym sadzic moze to przez to chorubsko
Dano a moge zapytac jaki jest u was problem? mmimo tych 2 lat wierzysz ze sie uda , naprawde ci podziwiam mi mija rok i ja trace wiare

Kwiatuszeq trzymam kciuki &&&&&&&&&

Sun to miąlas mega niespodzianke , postaram sie nie poddac ale wiesz dobrze ze jest ciezko jak cholera
:/

Ostatnia edycja:
Karola...ciesze sie, ze do nas dolaczylas, rozgosc sie! zycze powodzenia:tak:

martuska...kochanie mi sie wydaje, ze tsh samo nie spadnie...ja mam ciagle wahania kolo 2 i mi dr mowi, ze to ok...ale 4 to na pewno na duzo...
dr pewnie zabronila ci sie starac, no podwyzszone tsh nawet jak ci sie uda zajsc w ciaze moze powodowac poronienia..wiec warto to wyleczyc..bedzie dobrze !

a ja kochane generalne porzadki robie...okna pomylam, caly dom wysprzatany! narobilam sie jak glupia...odkurzanie zostawilam mojemu, bo ja juz sama nie dam rady...jak tylko wroci z pracy to zaraz go zagonie do roboty!:cool2:

Nicola to kuruj się, bo jak to juz tyle trwa to nie przelewki...
Miliaa to weź i u mnie okna umyj bo mnie len straszny ogarnąl i nic mi sie nie chce:) Porządnisia :P
Witaj Pyscku, gdzie byłas jak Cie nie bylo?

Wiem, wiem ze hormony dostane i bedzie ok. Jestem tylko na siebie zla, ze powiedzialam mu, że chce od razu hormony... Tylko ze za 2 miesiace powtorze. Teraz w poniedzialek bede w szpitalu to chyba podejde do niego i powiem, że jednak od razu chce... Bedziemy razem z M. brac bo on ma pelne Hashimoto z przeciwciałami.
Nie mam żadnych objawów, jestem zmęczona i śpiąca ale ja tak zawsze mam...
No powiedział, żeby przy takim TSH sie wstrzymac ze staraniem. Ehhh.

reklama
Martuska ja też od razu poprosiłabym o leki. Mi zależało na czasie, więc sama zaproponowałam mojemu lekarzowi, aby włączyć Euthyrox, bo też się ociągał :-p A tak jak Milia pisze - nie jest dobrze, gdy TSH jest wysokie na początku ciąży (zresztą przy staraniach też), więc jak nie leczone to słuchaj lekarza i się wstrzymajcie. Ale nie martw się, bo po lekach ładnie powinno spaść. U mnie spadło szybciutko :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry