kwiatuszekq20
Fanka BB :)
pyscki kciuki zacisniete&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po wizycie dzisiejszej mogę powiedzieć że jest super !! w prawym jajniku mam kilka małych pęcherzyków co się do niczego nie przydadzą, natomiast w lewym piękny 20 mm pęcherzyk który pęknie w najbliższych 48 hdziś pobrał mi śluz z plemnikami i moglismy z Przemkiem obejrzeć je pod mikroskopem ale zapierniczaja
potem powiedział że napewno z tego będzie ciąża, no dostałam do zrobienia jutro zastrzyk, i 3 opakowania tabletek
mam brać tak jak mam w rozpisce a 12-13 marca mam robić test ciążowy i dzwonic umawiac sie na wizyte i mam przyjechac do niego z ciaza
^^ no jestesmy dziś pełni szczęśliwi z wizyty
![]()
Buziaczki :*