Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak @ dziś rozhulała się na dobre, przez dwa dni były tylko plamienia mąż mnie pocieszał że to może te pęcherzyki z prawego jajnika dały znać o sobie, a dziś ledwo co mogę z łóżka wstać, leje się ze mnie jakby kaczkę zaszlachtował, do tego ostry ból jajnika lewego tak jakby miało mi rozsadzało go :--( masakra leki przeciw bólowe pomagają tylko na 30 min
![]()
tak @ dziś rozhulała się na dobre, przez dwa dni były tylko plamienia mąż mnie pocieszał że to może te pęcherzyki z prawego jajnika dały znać o sobie, a dziś ledwo co mogę z łóżka wstać, leje się ze mnie jakby kaczkę zaszlachtował, do tego ostry ból jajnika lewego tak jakby miało mi rozsadzało go :--( masakra leki przeciw bólowe pomagają tylko na 30 min
![]()
o matko weź mnie nie straszja tak mialam w niedziele i poniedzialek.OKazalos ie ze poronilam samoistnie wczesna ciaze. Takz emoze wybierz sie z tym do lekarza.
buu ... nie miałam takiej bolesnej miesiączki od wieków jak zaczełam brać leki anty bo za młodu miałam straszne wylewne @ i bolesne, a teraz to tak jakby nie dołem brzuch bolał tylko kół niemiłosiernie jajnik lewy, taki ból że mnie budził co chwila rano ... :-( jak skączy mi się okres to chyba zadzwonie do gina na wizyte sie umówie...Dziś jeszcze się trzymałam, wczoraj wieczorem jak położyliśmy się spać popłakałam sobie, dziś dopóki mąż nie przyszedł z pracy i powiedział że jemu też smutno bo miał nadzieję, że się udało i powiedział ze sie nie poddamy - to ja powiedzialam ze dawno sie juz poddalam, i jak mnie przytulił rozbeczałam się znów![]()