Magda_88
Fanka BB :)
Ola tsh jest niedrogie, więc nie czekaj, tylko idź i sobie zrób. Na początku starań miałam dokładnie 2,64 i nic z tego nie wychodziło, a 25mg Euthyroxu i pierwszy cykl udany
Nie mówię, że u Ciebie na 100% to kwestia tarczycy, ale zawsze jeden czynnik można wykluczyć. Na zajście najlepiej mieć poniżej 2, idealnie 1-1,5 

dlaczego macica twardnieje? czy ma to jakiś zły wpływ na Maleństwo? powiem Wam, że się ciut wystraszyłam, od dziś postanowiłam łykać regularnie magnez i przede wszystkim więcej pić bo mam strasznie suchą skórę, żadne kremy, balsamy, oliwki nie pomagają czyli pora zmienić nawyki i zacząć więcej pić, poza tym jakoś nie przybieram na wadzie, cały czas tylko + 2kg od początku ciąży i dziś stwierdziłam, że może mam za mało płynu owodniowego bo za mało piję i dlatego waga stoi w miejscu 
super uczucie, już nie mogę się doczekać, kiedy pójdę do gina a on pokaże mi większą kropeczkę a potem małego człowieczka ;-) chyba się poryczę wtedy 
i wierze, że będzie dobrze i moja mała kropeczka zostanie ze mną przez 9 mcy a potem będę ją tulić i całować aż będzie miała dość mamusi