reklama

Starania po raz pierwszy :)

donia- ja po wiesiolki tez mam susze moze nie az tak super ale pojawiaja sie dzien po owulce np mialam susze a tak to teraz delikatnie cos tam leci a czasem to az mysle ze @ wczesniej przyszla... a masz jakies inne dziwne objawy po braniu wiesolka??

reklama
Witam serdecznie wszystkie Panie :)
Właśnie się zarejestrowałam, i po przeczytaniu Waszych postów chętnie przyłącze się do pisania z Wami. Jak temat forum sam mówi za siebie, my z mężem zaczęliśmy starać się o nasze pierwsze maleństwo. Na samym początku bałam się tego wszystkiego jak nasłuchałam się o porodach,ale przecież każda kobieta to przechodziła i dała radę to czemu ja nie dam :) fakt, że boję się bo to będzie pierwszy mój poród, ale zdecydowałam się i chce mieć dzidziusia :) mój mąż również jest zadowolony, że wreszcie jak uda nam się to będzie tatusiem. Mam nadzieję , że jeśli będę mieć jakieś obawy lub będę szukać porady będę mogła zwracać się do Was o pomoc i poradę.
Pozdrawiam :)

jeśli chodzi o samoobserwacje to nie za bardzo mi to wychodzi jestem jakby to określić "zielona" jestem młodą dziewczyną bo dopiero skończyłam 23 lata więc wstyd się przyznać ale mój mąż jest mądrzejszy ode mnie w sprawach kobiecych niż ja :(:(:( cykle mam co 21-23 dni.

magenta nie wiem, dzisiaj powinnam mieć owulację, więc mogłam na razie tylko śluz przedowulacyjny zaobserwować, a raczej jego praktycznie brak

pyscek witaj, dziel się z nami obserwacjami i pytaniami, życzę szybkiego zafasolkowania. Jak długo się staracie?

jeśli chodzi o samoobserwacje to nie za bardzo mi to wychodzi jestem jakby to określić "zielona" jestem młodą dziewczyną bo dopiero skończyłam 23 lata więc wstyd się przyznać ale mój mąż jest mądrzejszy ode mnie w sprawach kobiecych niż ja :(:(:( cykle mam co 21-23 dni.

a byłaś na kontroli u gina? tak czyst informacyjnie? nie chcę tu wprowadzać zbędnego niepokoju, ale cykle 21-23 dniowe wydają mi się trochę za krótkie

witaj donia, nie dziękuję aby nie zapeszyć :) przed ślubem jakiś dłuższy czas łykałam tabletki antykoncepcyjne, a po ślubie odrazu przestałam. czy jak je łykałam kiedyś to będę mieć problemy z zajściem ??? bo słyszałam gdzieś że jak kobieta łyka tabletki to później ma problemy z zajściem lub może mieć bliźniaki czy to prawda ??

pyscek jeżeli antykoncepcja wywołała zaburzenia hormonalne to rzeczywiście mogą być problemy z zajściem w ciążę lub podwójne owulacje, które skutkują bliźniętami
jak się zbierzesz to umów się najlepiej na wizytę do gina, to posprawdza Ci wszystkie hormony i zobaczy "co w trawie piszczy", najprawdobniej wszystko jest ok i nie ma się co negatywnie nakręcać ale jak masz jakieś wątpliwości to lepiej sprawdzić

ile czasu się staracie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry