Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja własnie po rozmowei u szefa...i wiecie co??
zwolniłam się...jutro składam wypowiedzenie...i mam miesiąc jeszcze pracy,wiec zaczynam szukac czegos...
ale jestem szczesliwa...eh
a szef stwoerdził:...ja nie mogę pani niczego lepszego na dzien dzisiejszy zaproponowac i nie wiem kiedy bede mógł,jak pani bedzie lepiej gdzie indziej to proszę się zwolnic...no i tylko się utwierdziłam i stwierdziłam że odchodzę![]()

Ciekawe jak będzie w tym :-)
tragedia... co do kalkulowania pluci ponoc niby moze zawsze przed owulacja w dni plodne moze byc dziewczynka a w dniu owulacji i zaraz po niej chlopiec ale tak naprawde trudno to az tak konkretnie ucelowac i zalezy od plemniczkow i ktory z nich szybciej dojdzie do jajeczka
Lily piekny przyrost! MA byc minimum tyle i tyle, a nie maksimum, wiec nie martw sie kochana.
A ja po wizycie, odczucia niezbyt. To juz 3 lekarz i ostatni. Bede chodzic do tego drugiego. Ten nie dosc ze sie spoznil do pracy pol godziny to szkoda mu bylo zrobic usg... Zrobil badanie reczne i do widzenia, zalozyl karte ciazy i za 2 tygodnie prosze przyjsc. Niech spada. Dobrze ze jutro badania prenatalne z usg 3 D to zobacze dzidzie. Takze ktoras tu o to pytala i tak ide na prenatalne wlasnie jutro. Bede musiala tez chodzic prywatnie na wizyty bo widzicie co sie dzieje na NFZ, usg nie zrobia bo nie ma potrzeby...
czy wiecie może jak można wykalkulować płeć dziecka ?? czy nie da się ?